Devojke priznaju: Ovo ne podnosimo kod muškaraca! - Men`s Health

Devojke priznaju: Ovo ne podnosimo kod muškaraca!

MALJAVA LEĐA

Do sredine 20-ih godina, svaki muškarac može da nasluti da li će mu leđa biti dlakava, sa tek nekoliko dlačica ili potpuno glatka. Ako pripadate prvoj grupi muškaraca, najbolje je da na vreme preduzmete odgovarajući korak i da uklonite svoje dlačice na leđima, jer ovo žene nikako ne smatraju privlačnim.

Otkrijte Najbolje metode za uklanjanje dlačica

PIVSKI STOMAK

Ne morate da pijete pivo da biste imali “pivski stomak”. Muškarci su skloniji dobijanju naslaga oko struka, pa je dovoljno malo nepažnje da i vi dobijete pivski stomak. Nažalost, salo na stomaku povećava rizik od srčanih oboljenja, pogotovo ako je obim vašeg struka veći od 100 cm. Ali postoje i dobre vesti – ako pravilno sledite dijetu, naslage sa stomaka će prve nestati.

Saznajte koji je najbolji način da spržite salo sa stomaka

PREKOMERNO ZNOJENJE

Činjenica je da se muškarci više znoje od žena, ali ako stalno morate da brišete ruke ili vam često ostaju mrlje od znoja na odeći, to se onda naziva prekomernim znojenjem. Ovo obično pogađa predeo ispod pazuha, dlanove i tabane i daleko je od privlačnog za lepši pol.

Otkrijte šta je najbolje da preduzmete kada se prekomerno znojite

OŽILJCI OD BRIJANJA

Toliko se trudite da se svako jutro pažljivo obrijete, ali se uvek posečete na brijač? Budite obazriviji, jer na mestima na kojima ostanu ožiljci od brijanja, često se pojave urasle dlake što može da izazove veće probleme.

Ovo su osnovna pravila savršenog brijanja

ROZACEA

Rozacea je stanje kože, koje se ispoljava u vidu crvenila i povremenih zažarenih mesta. Može da se javi na licu, vratu, grudima, koži glave ili ušima. Alkohol može da bude okidač kod ove bolesti, ali se rozacea može pojaviti i kod osoba koje ne piju alkohol.

Pročitajte i  Dejvid Gandi: 4 stvari koje čine život lepšim

HRKANJE

Hrkanje je siguran način da poremetite svoj san ili san svoje partnerke i da na taj način izazovete veće probleme u vezi.

Redovno hrkanje može da izazove poremećaj u snu, apneju, pa je najbolje da se obratite lekaru ako imate veće probleme sa hrkanjem.

Ženska psihologija: Muškarci su najprivlačniji kada…

PODRIGIVANJE

U nekim kulturama srdačno podrigivanje je znak zahvalnosti za dobar obrok, ali podrigivanje pred partnerkom nikako nije na ceni. Normalno je da podrignete nekoliko puta nakon jela, jer je to način da telo oslobodi vazduh koji ste pogrutali. Međutim, često podrigivanje u kombinaciji sa drugim simptomima kao što su mučnina ili bol u stomaku može da bude poremećaj varenja.

Otkrijte šta žene misle o maljavosti kod muškaraca

LOŠ ZADAH

Verovatno znate da hrana i pušenje mogu da sabotiraju vaš dah, ali najčešći krivac za to su bakterije. Kada perete zube, premažite i jezik kako biste proterali bakterije koje tamo napreduju. Ako dobra higijena ne popravi vaš dah, onda posetite stomatologa.

Otkrijte kako da eliminišete neprijatan zadah na prirodan način

GASOVI

Ispuštanje gasova pred devojkom je potpuno neprihvatljivo, ma koliko da ste u vezi i da se poznajete. Bolje pripazite koju hranu i tečnost unosite u organizam, kako biste smanjili gasove u vašem stomaku. 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *