9 stvari koje treba da izbacite iz stana nakon 30. godine - Men`s Health

9 stvari koje treba da izbacite iz stana nakon 30. godine

PRIVREMENI NAMEŠTAJ 

“Često ljudi čekaju da se usele u stalni dom da bi pažljivo počeli da ga dekorišu, a do tada kupuju šta god je na popustu da bi popunili prostor”, kaže dizajner Skot Mičam Vud.

Otkrijte koje stvari morate da izbacite iz stana kako biste sačuvali zdravlje

“Zapravo, trebalo bi da investiraju u klasične komade koje mogu da nose sa sobom kada dođe vreme da promene prostor, jer jedino tako niste na gubitku”, objašnjava Vud. 

POLICE ZA TELEVIZOR 

“Vreme je da se otarasite polica koje ste kupili uz televizor i kupite nešto malo manje funkcionalno, ali malo dekorativnije”, kaže dizajner Saša Adler. 

MALI TEPISI 

Tepisi daju toplinu prostoriji i život prostoru. “Umesto da posegnete za najlakšim rešenjem, potražite tepih sa teksturom, bojom ili šarom, u najvećoj veličini koju vam prostorija dozvoljava”, savetuju dizajneri Loren Baksbaum i Saša Adler dodajući da ćete zapaziti neverovatan poboljšan izgled prostorije. 

Pročitajte i: 7 načina da vaš dom bude topliji tokom zime

NEURAMLJENI POSTERI I SLIKE NA ZIDU 

Dizajner Nikol Gibons savetuje da izbegavate neuramljene postere ili slike na zidu i počnete da kupujete ramove po meri. 

JEFTINA POSTELJINA

“Zapravo, ne postoji nijedan razlog da imate jeftinu posteljinu koliko god godina da imate, ali kada napunite tridesetu, tada zaista sebe treba da tretirate bolje“, obrazlaže Skot Mičam Vud. 

NENAMEŠTEN KREVET

“Potreban je samo minut da ujutru namestite krevet i započnete dan sa osećajem uspeha“, navodi dizajner Rajan Vajt i dodaje da nenamešten krevet može da baci u drugi plan sve dobre stvari koje posedujete u svom domu ili ih jednostavno učini manje efektnim. 

Pročitajte i: 6 stvari koje muškarci ne bi trebalo da nose nakon 30. godine

KIČ RAMOVI ZA SLIKE

Pročitajte i  NEPOGREŠIV IZBOR ZA SVE MUŠKARCE: Simbol stila, kvaliteta i udobnosti!

“U tridesetim je vreme da ulažete u klasične predmete koje ćete zauvek imati“, kaže dizajnerka Nikol Gibons. “Na primer, jednostavan ram u boji srebra ili neki drugi koji će delovati sofisticirano i slagati se uz dekor bili bi pravi izbor“, pojašnjava Gibons. 

PLASTIČNO POSUĐE I ESCAJG 

Osim ako ne planirate veliku žurku na otvorenom, plastično posuđe i escajg vam zaista nisu potrebni. 

VEŠTAČKE BILJKE 

Čak i ako nemate dara za odgajanje biljaka, veštačko cveće vam zaista nije neophodno.

“Da biste u sobu uneli malo zelenila, kupite neku biljku kojoj nije potrebno mnogo vode i nege“, kaže Rajan Vajt. 

Izvor: B92.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *