Modna revolucija: Kako da nosite trenerku u svakoj prilici - Men`s Health

Modna revolucija: Kako da nosite trenerku u svakoj prilici

Stil: 7 stvari za koje mislite da su super, a zapravo… nisu!

Dopuštene su stvari koje ranije nismo mogli ni da zamislimo da će biti prihvatljive, dok su neka opšta modna pravila prošlost.
Tako danas imamo situaciju da nam modni stručnjaci savetuju da slobodno nosimo trenerku u svakoj mogućoj prilici. Kako je moguće da nam je ovo slatko zadovoljstvo dopušteno?

ZAŠTO?

Street style je zavladao svetom!

Pored toga što smo na ulici okruženi najrazličitijim stilovima i originalnim pečatom, čak i najpoznatiji biznismeni na svetu osećaju se dovoljno samopouzdano da održe predavanje noseći uvek istu i potpuno ležernu majicu (Mark Cukenberg) i da daju sopstveni (i priližno kežual) pečat svom izgledu, kakva god bila prilika.

Novi trendovi: 3 stila obuće za modernog muškarca

Gotovo je s uniformisanim, ozbiljnim i dosadnim kombinacijama!

 

OBRATITE PAŽNjU

Naravno, nećete na romantičnu večeru u nekom ozbiljnom restoranu nositi trenerku u kojoj igrate fudbal, niti ćete na razgovor za posao obučeni u trenerku koja vam često služi kao pidžama. Reč je o stilizovanim komadima – nešto drugačijeg dezena, kroja i materijala od obične pamučne trenerke.

Moda: Obratite pažnju na ova tri aksesoara

KAKO TO IZGLEDA U PRAKSI?

Večera u restoranu je mesto za nešto užu trenerku, tamnije boje i suptilnog dezena. Isti komad možete ozabrati i kada krenete na razgovor za posao. Kada je klabing u pitanju, u zavisnosti od toga gde izlazite, možete ponoviti ovaj stil ili se opredeliti za potpuno upečatljiv i otkačen fazon – potpuno slobodan i raznobojan. Za kafić je sasvim u redu izabrati najopušteniji model trenerke, a tako je i u slučaju većine drugih neformalnih situacija.

Udobnije nego farmerice i konačno moderno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *