8 predloga šta da poklonite devojci za Dan zaljubljenih - Men`s Health

8 predloga šta da poklonite devojci za Dan zaljubljenih

Samo jedan znak pažnje će biti dovoljan da je potpuno impresionirate.

BOMBONE ILI ČOKOLADA

Ako ste se nedavno zaljubili, neke lepe, ukusne i šarene bombone mogu da budu sjajan izbor za Dan zaljubljenih. Čokolada je takođe sjajan način da zasladite ovaj praznik.

Pročitajte i: Sat kao poklon: Imajte na umu ove tri stvari

ČESTITKA

Čestitka koju ste sami napravili je perfektan način da iskažete svoju ljubav i date lični pečat poklonu. Napišite neki stih, reči njene omiljene pesme, nacrtajte nešto i verujte nam na reč – oduševiće se.

MUZIKA

Verovatno znate koju muziku sluša i kog pevača/pevačicu obožava. Iznenadite je novim diskom njenog omiljenog muzičara.

KNJIGA

Ako vaša devojka voli da čita, možda je Dan zaljubljenih super povod da joj poklonite neku knjigu. Budite samo sigurni da poznajete dobro njen ukus, da se ne bi dogodilo da joj kupite krimi roman ukoliko ona baš taj žanr ne voli da čita.

Pročitajte i: Kako da se obučete za prvi sastanak?

PARFEM

Ako ste planirali da izdvojite malo više novca za poklon, parfem je pravi pogodak. Isto kao i za odabir knjige, morate da budete sigurni koje parfeme vaša devojka voli. Konsultujte se sa najboljom drugaricom ili sestrom.

NAKIT

Ne postoji devojka koja ne voli nakit. Minđuše, prsten, ogrlica, narukvica u njenom stilu potpuno će je ostaviti bez daha.

CVEĆE

Možda zvuči kao otrcana fraza, ali ovaj romantični gest nikada neće izaći iz mode. Najveći broj devojaka će biti srećan ako joj poklonite i cvet koji ste ubrali na putu do nje.

Poklonite joj omiljeni cvet i napišite originalnu poruku.

Pročitajte i  #Catwalk revolucija: Umesto piste – bokserski ring!

Pročitajte i: Romantična večera u vašem stanu: Osnovna pravila

ŠOLJA ILI PUZLE OD VAŠIH SLIKA

Ovaj poklon može da bude zabavan, romantičan i potpuno neodoljiv. Odaberite nekoliko zanimljivih, zajedničkih slika i napravite slagalicu ili pak se odlučite foto šolju za kafu, uz koju će vaša draga započinjati svako jutro. 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *