Ovo su veštine kojima vlada pravi muškarac! - Men`s Health

Ovo su veštine kojima vlada pravi muškarac!

Ovako izgleda naša lista:

BRIJANjE

Još uvek “preskačete” delove lica ili se dogodi da izađete napolje, a neko vam skrene pažnju da imate malo pene na obrazu?

Velika greška!

Pravi muškarac ume da rukuje žiletom. Na kraju krajeva, radite to svakog jutra već godinama – vreme je da naučite kako obrijete sami sebe.

Pročitajte i: Pravilno brijanje 

PEČENjE MESA

Bez obzira na to želite li da budete zvezda svakog roštiljanja, da šarmirate svoju gošću neverovatnim kulinarskim veštinama ili da, jednostavno, pripremite sebi fenomenalan obrok, ovo je neophodna veština.

KUPOVINA ODELA

Nemojte se izgovarati time da nemate priliku da ga nosite. Kvalitetno odelo će uvek naći priliku da ostavi utisak.

Pomislite samo, zar nije lakše ne razmišljati o tome šta ćete obući na svadbi najboljeg drugara, koktelu u firmi ili važnom poslovnom sastanku?

Jednostavno zgrabite odelo, ispeglajte ga dobro i “nabacite” košulju koja se s njim slaže i spremni ste! Brza i uvek pouzdana elegancija!

Pročitajte i: Kompletan vodič za muška odela: 10 pravila stila

BENČ PRES

Fenomenalno isklesan torzo počinje s fenomenalno isklesanim grudima i tačka.

Pročitajte i: Savršen benč pres

PRONAĆI I ČITATI SJAJNU LITERATURU

Čini se da sve češće, pored silnih reklama kojima paradiraju zgodni i fantastično obučeni muškarci koji predstavljaju ideal, zaboravljamo na najvažniji aspekt – onaj koji dolazi iznutra.

Ne zaboravite da je, koliko god se trudili u teretani, hranili se zdravo i umeli da iskombinujete crnu košulju, neophodno da poradite i na svom duhu. Dakle, pronađite žanr koji vam odgovara i čitajte, čitajte, čitajte.

PREPOZNATI KADA ŽENA LAŽE

Ima li potrebe da objašnjavamo?

Pročitajte i: Neseksi stvari kod muškaraca na koje žene otkidaju

Pročitajte i  Vratite se (brzo) u formu uz novi Men's Health

SPAKOVATI SE ZA KAMPOVANjE

Poslednje što želimo jeste da se nađemo u divljini i shvatimo da nismo da nismo poneli perorez, vodu ili – o, da, dešavalo se – šator!

Nekada se pravim muškarcem smatrao onaj koji je u vladao divljinom. Ne kažemo da bi trebalo da probodete kopljem divljeg vepra, ali dobra organizacija nije naodmet.

PUSTITI BRADU

U redu, nije reč o pravoj veštini, ali se ovo jednostavno moralo naći na našem spisku.

Makar jednom u životu ispunite sebi želju i odmorite od svakodnevnog brijanja. Pored toga što će vam to dati muževniji izgled, reč je o sve zastupljenijem trendu u svetu koji vam omogućava da brzo i lako menjate svoj izgled.

Pročitajte i: Kako da pustite savršenu bradu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *