Kako se Bredli Kuper pripremao za ulogu američkog snajperiste - Men`s Health

Kako se Bredli Kuper pripremao za ulogu američkog snajperiste

Za ulogu operativca, koji je služio u Iračkom ratu gde je počinio više od 150 likvidacija i predupredio tenkovsko granatiranje ubistvom protivnika sa daljine od 1, 9 km, Bredli Kuper je morao da se ugoji 20 kilograma, pa je imao striktnu i neobičnu dijetu.

Saznajte i: Kako je Kris Evans isklesao ruke za ulogu Kapetana Amerike

„On je jeo na svakih 55 minuta, a dnevno je unosio 8000 kalorija“, rekao je scenarista i producent filma Džejson Hol.

„Bredli je imao svog trenera i vežbao je četiri sata dnevno nekoliko meseci. Želeo je da sve uradi na prirodan način, nije želeo da koristi bilo kakve hormone ili steroide. Bio je veoma sistematičan i vodio je trenera svuda sa sobom“, osvrće se Hol na Kuperov fitnes režim.

Osim unosa 8.000 kalorija i intenzivnog treniranja, Hal napominje da je Kuperova priprema za ulogu u filmu uključivala glasovne vežbe dvaput dnevno, kao i nekoliko sati gledanja snimaka pravog Krisa Kajla, koga je neprestano analizirao.

Pogledajte i: Kako potrošiti 3.000 kalorija?

Glumac je sarađivao i sa snajperistom Navy SEAL Kevinom Laczom, koji je služio sa Kajlom i bio mu je konsultant u filmu.

„Dokazao je sebi da može da bude veoma dobar. Drugog dana treniranja, ujutru je izašao i konstantno pucao u mete veličine čajne šoljice, koje su bile rasprostranjene na 800 jardi“, izjavio je Hol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *