Devojke su presudile: Moj muškarac najbolje izgleda u... - Men`s Health

Devojke su presudile: Moj muškarac najbolje izgleda u…

Kako Esquire prenosi, portali Marie Claire, Harper’s Bazaar i Cosmopolitan sproveli su među ženama ispitivanje o muškoj modi, kao i o tome koje komade garderobe najviše vole na muškarcima. U okviru ankete, svako pitanje je imalo četiri ponuđena odgovora.

Pročitajte i: Devojke otkrivaju: Ovako se oblači privlačan muškarac

KOJE PANTALONE ONE ŽELE DA VIDE NA NAMA?

Čak 80, 6 procenata ispitanih devojaka je odgovorilo da voli da vidi muškarca u farmericama. Neuporedivo manje procenata su pripali kategorijama chino pantalona, elegantnim pantalonama i board šortsevima.

KOJOJ POZNATOJ LIČNOSTI NAJBOLJE STOJE FARMERICE?

Neverovatnih 83, 9 procenata devojaka bi želelo da njihovom muškarcu farmerice pristaju kao Bred Pitu u filmu “Telma i Luiz”.

BOJA

Najbolja boja na muškarcu, prema mišljenju 41,9 procenata devojaka, jeste plava, a čak 35, 5 procenata je odgovorilo da voli svaku boju koja se slaže s očima njihovog muškarca.

NAJPRIVLAČNIJA STVAR NA MUŠKARCU

Neverovatnih 67,7 procenata ispitanica je odgovorilo da su najseksi stvar na muškarcu neravne, zgužvane farmerice i obična bela majica, a drugo mesto sa 22,6 procenata zauzima smoking.

Pročitajte i: Stil: 7 trikova koje bi svi muškarci trebalo da znaju

PARFEM

Čak 58,1 procenata devojaka voli kada ne mirišite ni na šta posebno, dok 16 procenata voli muškarce sa kolonjskim vodama koje mirišu na citruse.

KOJI MUŠKI KOMAD GARDEROBE VOLE DA NOSE

Na pitanje koja je omiljena stvar koju pozajmljuju od svog muškarca, 45,2 procenta devojaka je odgovorilo da je u pitanju iznošena košulja.

NAJVEĆA MODNA GREŠKA

Najkrupnijom modnom greškom muškaraca, 32,3 procenta devojka smatra prekratke pantalone, dok su na drugom i trećem mestu sa po 25,8 procenata nalaze sportske čarape sa elegantnim cipelama i preveliko odelo.

Pročitajte i: 4 najčešće modne greške muškaraca

ŠTA AKO SE MUŠKARAC OBLAČI BOLJE OD DEVOJKE

Pročitajte i  Jesen/zima 2016: Top 5 muških trendova koje ćete obožavati!

Najmanje devojaka (12,9 procenata) smatra da muškarac koji se oblači bolje od svoje devojke najverovatnije koristi sve njene skupocene preparate za kosu, dok većina ispitanica (51, 6 procenata) smatra da takav muškarac najverovatnije nije zainteresovan za ženski pol.

MOJ MUŠKARAC NAJBOLJE IZGLEDA U…

Toliko se mučimo da se skockamo, ali na kraju najviše devojaka voli da nas vidi u patikama (35, 5 procenata) ili u čizmama (32,3), jer smatraju da u ovoj obući najbolje izgledamo.

ŠTA MUŠKARAC TREBA DA NOSI U KREVETU

Ako želite da impresionirate devojku, u krevetu se pojavite samo u boksericama, jer većina smatra da je to najbolja opcija (67,7), a nećete pogrešiti ni ako u postelju odete potpuno nagi (29 procenata).

KOJI TIP KRAVATE NAJVIŠE VOLE

Devojke najviše vole obične kravate s izraženom teksturom (71 procenat).

Pročitajte i: Zakon privlačnosti: Ovako ćete biti još atraktivniji

NAJPOŽELJNIJI UNIFORMISANI MUŠKARCI SU…

Najpopularniji uniformisani muškarci kod ženskog pola su ubedljivo vatrogasci (51, 6 procenata), ali nije loše biti ni pomorski oficir (35,5 procenata). Sada znate čiju uniformu da obučete za seksi igranje uloga…

KOJA POZNATA LIČNOST TREBA DA VAM BUDE UZOR?

Na pitanje da odaberu poznatu ličnost, na koju bi želele da se njihov muškarac ugleda kada je stil u pitanju, najviše devojaka (61,3 procenata) je odgovorilo da je to definitivno Džordž Kluni, a na poodmaklom drugom mestu sa 25,8 procenata se nalazi Džoni Dep.

BITI SAMO SVOJ

Iako vole da prihvatimo njihove savete i kritike, najviše devojaka (61,3) smatra da treba da se oblačimo i vodimo računa o stilu zbog sebe, a ne zbog mame, šefa ili devojaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *