Evo šta žene misle o maljavosti kod muškaraca - Men`s Health

Evo šta žene misle o maljavosti kod muškaraca

Prema nedavnoj studiji Gilleta u Americi, otkriveno je da je čak 73 procenta Amerikanaca bar jednom depiliralo neki deo svog tela, dok 84 procenta redovno depilira neki određeni deo, a brijač koristi tokom cele godine.

DA LI JE ČUDNO KADA MUŠKARAC DEPILIRA NOGE?

Sve anketirane devojke su se složile da je veoma čudno, nepoželjno i neprivlačno ako muškarac brije/depilira noge, pa i bilo koji deo tela (osim lica). Sve su naglasile da ako se ne bavi sportom, koji to zahteva, brijanje nogu ne dolazi u obzir.

Pročitajte i: Muška depilacija: Najbolji metodi za uklanjanje dlačica

DEPILACIJA RUKU

Bile su neodlučne i ne baš tako izričite. Nije im toliko čudno i neobično kao depilacija nogu, ali ipak nisu previše oduševljene ovom idejom. Jedna ispitanica je bila prilično jasna da je veoma neatraktivno kada ležite u krevetu pored muškarca, čije vas dlačice od dva dana na rukama bockaju.

ŠTA MISLITE O PUNIM, GUSTIM BRADAMA?

Pregusta i prevelika brada ne dolazi u obzir, jer se devojke osećaju kao da ljube Deda Mraza, a neke su imale loša iskustva sa neukroćenim dlakama, koja su posle ljubljenja, završila u njihovim ustima.

Pročitajte i: Brada koju žene vole

Devojke najviše vole kratke i uredne brade. To smatraju mnogo privlačnijim od gustih, često neurednih i neukroćenih brada.

BRKOVI: DA LI SU SEKSI ILI NE?

Puštali smo ih Movembru i mislili da su prilično kul i seksi, ali mišljenja ovih anketiranih devojaka su nas potpuno razočarala. Sve su bile izričite u tome da ne vole brkove. Neke devojke brkovi podsećaju na očeve, što je prilično jezivo, a druge su rekle da im to izgleda čudno i nekako nedovršeno.

Pročitajte i  Govor tela: Ovako pokažite sve svoje samopouzdanje

Pročitajte i: 6 stvari koje niste znali o brkovima

BRIJANjE GENITALNE REGIJE – DA ILI NE?

Hm, ipak da. Ne vole da budete glatko obrijani u celoj genitalnoj regiji, ali da skratite dlačice – to zahtevaju. Ne žele da vade dlačice iz usta svaki put kada požele da vas oralno zadovolje.

ČUPANJE OBRVA – FEMINIZIRANO ILI NE?

Sve su priznale da su nagovorile momke da preoblikuju svoje obrve. Ipak, smatraju da ne treba potpuno da ih počupate, već da ih samo preoblikujete ili da počupate dlačice između obrva, jer to nikako nije seksi. Zapamtite: vaše obrve nikada ne treba da izgledaju urednije i savršenije od obrva vaše devojke.

Nikada.

Pročitajte i: Gubitak kose kod muškaraca: Uzroci, simptomi i faktori rizika

KOLIKO DLAKA NA GRUDIMA JE PROSTO PREVIŠE?

Mišljenja su podeljena. Neke devojke prefereraju malje na grudima, a neke ne. Jedno je sigurno – nijedna ne voli da imate šumu na grudima. Pronađite sredinu, ali se pre depiliranja posavetujte sa devojkom da vidite kojoj grupi pripada: onoj koja voli dlake ili ne.

DLAKE NA LEĐIMA?

Ne, nikako. Dlake na leđima su grozne i neprivlačne. Ako se radi o nekoliko dlačica, nije strašno, ali sve više od toga je prosto nedopustivo.

Pročitajte i: Sprečite pojavu akni nakon depilacije

DEPILIRANJE PAZUHA

Sve anketirane devojke su se složile da je čudno ako muškarac depilira dlake ispod pazuha, ali su izjavile da je skraćivanje dlačica neophodno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *