Kako se najbolje obući u prelaznom periodu? - Men`s Health

Kako se najbolje obući u prelaznom periodu?

Kada kupujete garderobu za prelazni period morate da imate na umu da bi trebalo da kupite odevne predmete koji će sjajno pratiti trendove predstojeće sezone.

Otkrijte i: Kako izabrati kožnu jaknu

Ovako ćete biti sigurni da ste investirali u garderobu, koja će vam biti od velike pomoći u narednih devet meseci, a i duže.

Predstavljamo vam 4 ključna komada, koja jednostavno morate da imate u ovom nestabilnom, prelaznom vremenskom periodu.

LAGANA JAKNA

Kada počinje da vas prolazi zimska groznica, a temperature postepeno raste, lagana ili sečena jakna je možda I najbitniji komad u među sezoni. Pojedini brendovi poput Acne, Lanvin I Christopher Raeburn, razvili su opsednutost najlonom I poliestrom, pa su dizajnirali lagane jakne od ovih materijala svih mogućih dužina.

Pročitajte i: 5 pravila slojevitog oblačenja

Nećete pogrešiti ni sa laganom parkom ili izbledelom teksas jaknom. Eksperimentišite sa bojama, pa kupite jaknu u crvenoj, zelenoj ili plavnoj boji.

PAMETAN DŽEMPER

Dobar pamučan džemper je idealno rešenje u tranzitnom periodu, jer će vas dovoljno utopliti, a ipak vam neće biti previše toplo, kao od vunenih džempera.  

Obucite košulju ispod džempera i postići ćete pravi izgled, a moći ćete po potrebi i da se raskomotite, što je velika prednost slojevitog oblačenja.

Pročitajte i: Ovo su vodeći modni trendovi za 2015. godinu

ELEGANTNIJA TRENERKA

Ove godine je potpuno hit elegantniji i finiji vid trenerke, koji ćete moći da nosite u više prilika. Možda se pomalo gubi nena prava funkcija i nošenje dok trenirate, ali svakako zadržava svoj opušteni i udoban aspekt.

Možete je nositi u šetnji, ali uz pravi džemper, može da bude super izbor i u ranim večernjim satima. Kežual, kul, udobno i toplo – sasvim dovoljno, zar ne?

Pročitajte i  Uvrstite pečurke u svoju ishranu!

UPEČATLJIVA MAJICA

Uz upečatljivu majicu, koja govori sama za sebe, svaki autfit će biti definitno primećen.

Pročitajte i: 5 odevnih predmeta koje žene mrze

Smela majica, može da se kombinuje sa tankim farmerkama i sakoom za noćni izlazak ili sa formalnim pantalonama za malo ozbiljniju priliku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *