Psihologija: Šta vaše omiljene cipele govore o vama? - Men`s Health

Psihologija: Šta vaše omiljene cipele govore o vama?

CIPELE SA GUMENIM ĐONOM

Cipele sa gumenim, upečatljivim đonom tradicionalnog oblika ukazuju na poverenje i individualnost. Ako volite ovakve cipele, vi ste muškarac koji voli da se zabavi izborom cipela i da ostane u trendu. „Teget cipele sa drečavo žutim đonom mi govore da je ovo momak koji želi i može da me iznenadi“, kaže Sandra Najgard, iz Men’s health.com

BRODARICE

Muškarac koji voli da nosi brodarice reprezentuje svoj životni stil…i stil svog oca i dede.

Pročitajte i: Kako uskladiti cipele sa odelom

CHUKKA ČIZME

Chukka čizme nose opušteni momci sa blagim naginjanjem ka hipsterima. Ovo je tip koji je svestan trendova i oduševljen je velikim povratkom antilop Chukka čizama. Iako je stil ovih čizama jednostavan, ipak su dovoljno urbane za određeno urbano okruženje.

RADNE ČIZME

Ove čizme nosi gospodin Praktični, jer su radne čizme dovoljno jake da izdrže sve izazove, koji vas čekaju u toku dana.

PATIKE ZA TRČANJE

Patike za trčanje su rezervisane za trening i teretanu, a muškarac koji ih nosi i kada ide u noćni izlazak je veoma opušten i nonšalantan.

Pročitajte i: 5 pari cipela za svakog muškarca

OXFORD

Klasična gruba cipela je prvi izbor momka, koji ceni tradiciju i dobar kroj. On obraća pažnju na detalje i nije ograničen na strogo poslovni izgled.

KLOMPE

Ovo je stil koji je ponovo postao mejnstrim, ali trebalo bi da ih nosite sa oprezom i nikada da idete u njima u restoran.

Pročitajte i: Novi trendovi: 3 stila obuće za modernog muškarca

ČELZI ČIZME

Ove čizme nosi muškarac koji je pravi esteta i zna kako da stilizuje svoj izgled. On preferira tanke krojeve i razume da postoji ograničen izbor cipela, kojim možete da postignete pravi izgled.

Pročitajte i  Naučite da vežete kravatu!

MOKASINE

Dok se mokasina svim muškarcima čine kao nepogrešiv izbor, morate da obratite pažnju na oblik vrha mokasina. Kockasti vrh mokasina će odati utisak da ste ih kupili kada ste poslednji put bili na nekom brodu. Uvek birajte mokasine sa okruglim vrhom.

Pročitajte i: Da li cipele mogu da se očiste maslinovim uljem?

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *