Kako da poboljšate svoj letnji stil - Men`s Health

Kako da poboljšate svoj letnji stil

Ako izgledate i oblačite se isto kao i pre nekoliko godina, trebalo bi malo da se zapitate. Sve napreduje, a trebalo bi i vaš stil unaprediti. Nema to veze sa novcem koji ste spremni da odvojite u ove svrhe, samo par malih izmena je dovoljno. Pogledajte kako to najlakše uraditi:

UNESITE BOJE U VAŠ STIL
Kad kažemo boje mislimo na vesele, vedre boje. Ne na plavu, belu, crnu i sivu, što većina muškaraca smatra pod pojmom „boje“. Pre svega tamne boje privlače sunce i biće vam još toplije pod suncem. Ne morate napraviti ništa radikalno, možete jednostavno kupiti novčanik, patike ili šarenu majicu, biće dovoljno da odmah izgledate „letnje“.

NOSITE LAGANI SAKO
Za večernju varijantu, dobro će vam poslužiti. Lan je izuzetno prijatan materijal i dobro će vam doći takav sako kada želite da izgledate elegantno, ali i da ipak sačuvate dozu ležernosti. Razmislite i o činjenici da će vam sako od laganog materijala, pamuka ili lana, umnogome olakšati rad na poslu, ako vam dres kod kompanije u kojoj radite nalaže da dolazite u odelu.

PRESTANITE DA NOSITE JAPANKE SVUDA
Znamo da su japanke vaša omiljena obuća leti. I da biste ih rado nosili cele godine, da tokom ostalih godišnjih doba nije previše hladno za njih. Odlične su za plažu, roštilj na otvorenom, i savršeno se uklapaju u sve dnevne aktivnosti. Zar ne?
Ne.Za plažu i bazen japanke su idealne, i to im je uglavnom jedina funkcija, čak i po definiciji. Ako ih ne-daj-bože obujete na posao izazvaćete smeh i ozbiljna odmahivanja glavom. Nemojte to raditi ovog leta. Razumemo da je toplo, ali ipak imate dovoljno izbora – kožne sandala, platnene patike, na primer.

Pročitajte i  Zimski mornar
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *