Kako da budete u trendu i sledeće godine - Men`s Health

Kako da budete u trendu i sledeće godine

NEŠTO NOVO

Osvežite vaš garderober. Osmelite se i ubacite neki novi element u vaš stil: možda je u pitanju nošenje više odevnih komada u boji ili zamena majica sa natpisima za nešto finije ili lepše.

NE IDITE U ŠOPING BEZ PLANA (ILI PRAZNOG STOMAKA)

Poslednja stvar koju želite je da napravite grešku u kupovini, koja se najčešće događa kada kupujete bez plana i ne znajući šta tačno želite, a pototovo ako ste u žurbi i jedva čekate da završite (kada ste gladni).

BACITE STVARI SA RUPAMA I MRLJAMA (MA KOLIKO VAM BILE DRAGE)

Ne moramo previše da objašnjavamo. Kada nosite pocepanu, isprljanu odeću šaljete poruku da ste i vi upravo takvi, aljkavi i isprani.

Pročitajte i: Perfektno stilizovan muškarac: 7 navika koje jednostavno morate da imate

PREVELIKU GARDEROBU ODNESITE KOD KROJAČA

Instant i jeftin (bar kada poredimo sa kupovinom novih stvari) način da nadogradite vaš garderober.

NOSITE SAT

Sat vam više nije neophodan otkada su na snagu stupili pametni telefoni, ali ako ne nosite sat, propuštate jedinstvenu priliku da upečatljivim aksesoarom udahnete svežinu vašem izgledu. Ne morate da potrošite mnogo novca na kupovinu sata. Odaberite neki sat, koji će se slagati sa vašom ličnošću i uz koji ćete se i vi dobro osećati.

Pročitajte i: Sat kao poklon: imajte na umu ove tri stvari

JEDNO ODELO ZA SVA VREMENA

Svadba najboljeg druga, krštenje, posao za intervju – za sve ove prilike vam je potrebno jedno večno odelo, koje je skrojeno baš po vašoj meri i podrazumeva se da vam savršeno pristaje.

IZBACITE STAROMODNE CIPELE

One su bile super u 90-im. Učinite sebi uslugu i izbacite ih iz cipelarnika, kako ne biste došli u iskušenje da ih obujete.

Pročitajte i  Koje će se boje nositi ovog proleća i leta?

Pročitajte i: 5 pari cipela za svakog muškarca

ODNESITE VAŠ PAR POSEBNIH CIPELA KOD OBUĆARA

Ovo je takođe jedan od lakih i jeftinih načina da osvežite vaš cipelatnik i dobar trik da učinite da vaše cipele izgledaju skoro potpuno nove. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *