Evo šta devojke žele da na nama vide u teretani - Men`s Health

Evo šta devojke žele da na nama vide u teretani

Megan Kolins, novinarka portala Effortlessgent, napominje da je devojkama veoma važno kakvu odeću i opremu na sebi imaju muškarci s kojima flertuju u teretani. Mudro odabrane „krpice“ i prateći detalji su sredstva koja će nam pomoći da ostavimo dobar prvi utisak i oduševimo dame i pre nego što progovorimo.

Nasmejte se uz: Kako da šarmirate devojke u teretani (VIDEO)

Bez obzira na to da li vam je to važno ili ne, bacite pogled na ovaj spisak i razmislite dobro o svom izgledu sledeći put pre nego što krenete na vežbanje – naročito ukoliko u vašoj teretani ima čučnjeva u helankama koje obožavate da posmatrate…

SLUŠALICE

Vi niste di-džej. Ponavljajte to sebi: „Ja nisam di-džej, ja nisam di-džej, ja nisam di-džej…“

Dakle, pošto smo utvrdili da niste di-džej, moramo da dodamo da samim tim nema potrebe ni da na glavi imate ogromne slušalice.

Saznajte koje su Najbolje slušalice za trčanje

Pored toga što će vam smetati dok vežbate, ne možete da osporite činjenicu da ćete izgledati kao učenik osmog razreda kojo želi svima da stavi do znanja da sluša hio-hop. Niko ne želi da bude taj klinac i niko ne želi da ima posla s tim klincem.

MAJICE

Zašto biste u prodavnicama sportske opreme i odeće kupovali preskupe majice za trening?

Devojke smatraju da ovakva odeća nikako ne povećava vašu privlačnost: dajete previše novca samo da biste na grudima nosili ogroman logo (što se nikada nijednoj devojci nigde nije dopalo), odvajate i vreme za kupovinu nečega što će poslužiti kao materijal za upijanje znoja i ne delujete opušteno i rasterećeno.

Otkrijte i 8 stvari koje ne treba da oblačite u teretani

Megan Kolins piše da pripadnice njenog pola prosto obožavaju frajere koji „recikliraju“ majice! To znači da, ukoliko još uvek u ormanu imate majicu koju ste dobili kada ste na kraju srednje škole sa svojim odeljenjem pobedili u turniru u malom fudbalu – ne libite se da se još jednom pohvalite ovim uspehom.

ŠORTS

Devojke smatraju da pri odabiru idealnog donjeg dela odeće ne smemo ići u ekstreme, već bi se trebalo držati zlatne sredine – ni prekratko, ni predugačko.

Ukoliko odaberete nešto kraće,da, pokazaćete da je svaki deo vaših nogu fenomenalno izvežban i zategnut, ali ćete pokazati još nešto. Recimo, ako raširenih nogu sednete na benč, počastićete čitavu prostoriju pogledom na nešto što nije prikladno pokazati grupi neznanaca.

Mudro kombinujte! Kakvu obuću zahtevaju muške bermude i šortsevi?

A koja devojka želi da bude s Onim Frajerom Što Mu Se Sve Vidi?

ČARAPE

Niste valjda misli da su čarape bezbedno područje? Očigledno ste zaboravili da se s devojkama sve svodi na detalje.
Srećom, ovde je pravilo prilično lako primeniti i nije mali broj muškaraca koji već ima čarape za teretanu po ženskoj meri.

Pravilo je samo jedno: ne birajte preduge (razlog je jednostavan – izgledaju komično), već radije uzmite neke koje dosežu do članka.

Pogledajte i: Kako da uklopite čarape sa autfitom?

PATIKE

Začuđujuće, Megan ističe da je bilo koji model patika devojkama sasvim u redu.

Ipak, moramo voditi računa da se ne pravimo kul i ne idemo pertli puštenih da se vuku po podu ili izbačenog jezika patika.pored toga što nije bezbedno, ponovo ćete podsetiti na klinca sa ogromnim slušalicama spočetka teksta.

Podsetite se i: Najbolja reklama za prodavnicu patika ikada?

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *