9 predloga šta da poklonite devojci za Novu godinu - Men`s Health

9 predloga šta da poklonite devojci za Novu godinu

ČOKOLADA

Ako ste u nedoumici što da poklonite devojci, a niste u finansijskoj mogućnosti da izdvojite novac za velike poklone ili ste naprotiv, kratko zajedno, čokolada je super i nepogrešiv izbor. Potrudite se da odaberete njenu omiljenu vrstu ili bombonjeru, u lepom pakovanju.

MASAŽA

Žene obožavaju da im se ugađa, a masaža je za mnoge najbolji način za opuštanje, kao i lek za bolna leđa usled svakodnevnih poslova. Zamolite prijatelje ili kolege da vam preporuče provereno dobrog masera, a ako vam je u ovom trenutku kvalitetna masaža ipak skupa, kupite ulje za masažu, mirišljave svećice, pogledajte nekoliko snimaka na Jutjubu i postanite njen lični maser.

Pročitajte i: Masaža za bolji seks

NAKIT

Nakit je jedan od provereno dobrih poklona. Treba samo da se prisetite koji komad nakita najviše voli, jer je bezveze da joj kupite narukvicu, ukoliko ona uopšte ne nosi narukvice. Ako niste sigurni oko stila nakita, konsultujte se sa njenim najbližim drugaricama ili sestrom.

PARFEM

Super poklon, ali jedino ako znate ukus vaše drage. Besmisleno je da verujete u odabir prodavačice, jer su ukusi (i mirisi) ipak različiti. Setite se kakve parfeme voli, cvetne, citrusne, puderaste… Ili se prisetite koje je parfeme ranije koristila.

Pročitajte i: Kako se pravilno nanosi parfem?

PUTOVANJE

Znamo da su teška vremena i nismo želeli da vam sugerišemo da joj poklonite put u Pariz, ali uz malo dosetljivosti, možete da jednodnevni izlet ili vikend putovanje za vašu dragu i vas.  

KOZMETIKA

Potrebno je malo voajerskih sposobnosti – zavirite u njenu kozmetičku torbicu i zapišite imena brendova koji se u njoj nalaze, jer su žene često verne istim markama. Možete da eksperimentišete i da odaberete nešto što se vama sviđa (npr. boja ruža za usne), ali nemojte da budete previše  ekstremni i da odaberete tamno smeđi ruž ukoliko ona nosi samo nežne ružičaste nijanse.

Pročitajte i  Slatke radosti: Nutela kolačići (VIDEO)

SEKSI DONJI VEŠ

Ovo je još jedna vrsta poklona kojom darujete i nju i sebe, ali i klasik koji uviek dobro prolazi. Budite oprezni i ne odstupajte previše od njenog stila. Dobro je da se posavetujete sa prodavačicom ili da eventualno prepišete veličine s deklaracija na njenom donjem vešu. Čak i ako pogrešite pri odabiru, sve će vam biti oprošteno ako joj kažete da ste sve vreme zamišljali kako će seksi izgledati u tom donjem vešu, koji ste joj kupili.

Pročitajte i: Naučite da izaberete seksi veš za vašu dragu

AKSESOARI

Kapa, šal, tople rukavice, ali i dodaci poput lepog novčanika ili torbice mogu zaista da budu poseban poklon. Obratite pažnju na ono što joj treba ili ako pak ako poseduje dugo i želi da se ponovi.

KNJIGA

Knjiga je idealan poklon za one devojke, koje vole da čitaju, a jedina greška, koju možete da napravite jeste da joj kupite knjigu koju već ima ili da pogrešite žanr. Pitajte je šta voli da čita dok drži neku knjigu u ruci i obavili ste pola posla, a na internetu možete da pronađete top liste novih izdanja. Nikako nemojte zaboraviti da stavite orignalnu posvetu!

Pročitajte i: Kako razlikovati muški šal od ženskog?

 Izvor: 24.sata.hr 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *