Spremni za jesen: 5 ručnih satova koji kradu svačiju pažnju - Men`s Health

Spremni za jesen: 5 ručnih satova koji kradu svačiju pažnju

Spremni za jesen: 5 ručnih satova koji kradu svačiju pažnju

Došao je i septembar, a sa njim, ako je sudeći po prognozama vremena, stiže i rana jesen. Iako nas od sledećeg godišnjeg doba deli čitave tri nedelje, mislimo da je pravo vreme da polako iz plakara vadite svoje kožne jakne, farmerke i cipele. A uz sve to idu i – jesenji aksesoari! U sledećehih nekoliko nedelja iznećemo vam naše predloge kako najbolje da se pripremite za jesen koja nam je pred vratima. Pa, da počnemo…od ručnih satova:

SPORTSKI MASLINASTO ZELENI SAT

Budući da je maslinasto zelena boja apsolutni hit ove sezone, ne čudi što je sat u ovoj boji jedan od onih koji dominiraju.

Kako izgledati sveže nakon “lude” i neprespavane noći?

Salvatore Ferragamo je dizajnirao sportski sat, sa končanom narukvicom i srednjom veličinom brojčanika, koji se potpuno uklapa u jesenji ambijent i idealno slaže uz zemljane,intenzivno crvene ili senf boje.

Sat kao poklon: Imajte na umu ove tri stvari

SPORTSKI CRNI SAT ZA AVANTURISTE

Za sve one koji ne žele da razmišljaju o uklapanju boje sata sa ostatkom garderobe, neka se ove jeseni odluče za crni sat sa žutim koncem na ivicima.

Otkrijte i Da li biste nosili ovakav sat?

Ako se uklapate u jedno od ovih grupa onda brada definitivno nije za vas!

Tudor North Flag je osmislio lep dizajn sata sa brojčanikom srednje veličine od nerđajućeg čelika i sportskom narukvicom. Ovaj izvanredni sat ima rezervu od 70 sati i hronometar, što je od velike važnosti svim ozbiljnim istraživačima i avanturistima.

SIVI SAT ZA ELEGANTNE MUŠKARCE

Jednostavni elegantni satovi klasičnih silueta uvek pobeđuju!

Ukoliko volite jednostavnost, potražite sat sličan dizajnu Shore Projects. Ovaj sat ima brojčanik srednje veličine od srebra i teget podlogom za brojeve, a narukvica je takođe srednje veličine i od srebra, ali sa interesantnim “rupičastim” radom.

Parfem po vašem mirisu: Sportska nota za sportskog muškarca

Pročitajte i  Koliko često treba menjati torbu?

SPORTSKA ELEGANCIJA

Sportski crni brojčanik i elegantna crna kožna čvrsta narukvica sa teksturom sitnih kvadratića je najnoviji dizajn Orisa.

Sa ovim satom možete da plivate i na dubini od 100 metara, što oslikava kvalitet dizajnera.

5 satova koje će biti hit ovog leta

Kako da uvek pratite “poslednju reč” mode

RETRO ELEGANCIJA

Otkrijte sat koji će se savršeno slagati uz odelo ili smoking.

Nemački brend Archimede je osmislio dizajn sata koji se oslanja na period 1950-ih godina, sa srednjim belim brojčanikom i teget kazaljkama i elegantnom crnom kožnom tankom narukvicom.

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *