Kada i kako koristiti penu za kosu - Men`s Health

Kada i kako koristiti penu za kosu

KAKO SE KORISTI?

Protresite bocu, a potom je držite vertikalno u odnosu na dlan, dok lagano istiskujete penu za kosu. Pritisnite blago, zato što će izaći i više pene nego što ste mislili. Protrljajte penu kroz obe ruke, a potom je nanesite na kosu, trudeći se da je nanosite ravnomerno kroz celu kosu.

Pročitajte i: Učinite svoju kosu gušćom

Ako sušite kosu fenom, onda je pena pravo rešenje za vas. Prvo nanesite penu, a potom osušite kosu. Penu možete da stavite ponovo nakon što ste osušili kosu, ali vodite računa da uzimate samo male količine.

BENEFITI KORIŠĆENJA PENE ZA KOSU

Pena za kosu je idealno rešenje, ako želite da povećate volumen vaše kose.  Volumen se najbolje postiže ukoliko dodajete penu primarno na koren kose. Poseban efekat ćete ostvariti ukoliko penu nanosite savijene glave, gledajući u pod.

Ovaj preparat je super, zato što možete da preoblikujete i osvežite frizuru uz pomoć nekoliko kapljica vode. Potrebno je da sa samo nekoliko kapi vode poprskate vašu kosu, a potom da prstima popravite frizuru. 

MEN’S HEALTH SAVET

Kao i kod garderobe i aksesoara, i ovde je bitno da zapamtite krilaticu Manje je više i da pazite koliko pene nanosite, da ne izazovete kontraefekat, a vaša kosa bude lepljiva, masna ili previše  kruta.

Pročitajte i: Da li vam je potreban regenerator za kosu?

Inverstirajte u dobru penu za kosu, jer će vam dugo potrajati, a vi ćete uvek izgledati stilizovano i šik.

Pročitajte i  9 pitanja za svakog muškarca sa stilom
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *