Zakon privlačnosti: Ovako ćete biti još atraktivniji! - Men`s Health

Zakon privlačnosti: Ovako ćete biti još atraktivniji!

NEGUJTE SAVRŠENU BRADU

Šta je toliko privlačno kod brade? Jedna od mogućih hipoteza jeste da predstavlja balans između muškosti i agresivnosti. Sa negovanom bradom, možete da izgledate ozbiljno i odraslo, kao potencijalno dobar ljubavnik i partner.

Pročitajte i: Brada koju žene vole

Prema istraživanju u Australiji, žene su, kao najatraktivnije vrste brade, rangirale tešku, masivnu bradu, iznad umerenih barada ili sveže obrijanih muškaraca.

NE SMEJTE SE

Kanadski sociolozi sproveli su studiju koja je pokazala da su muškarci koji se smeju manje privlačni ženama u odnosu na muškarce, koji odaju tajanstven i zagonetan izraz lica i ne smeškaju se konstantno.

Pogledajte i: Ova navike narušavaju zdravlje vaših zuba

NABAVITE PSA

Istraživanja su pokazala da su muškarci, koji su za broj telefona ili broj autobuske stanice pitali u pristustvu svog psa, imali  tri puta više uspeha nego muškarci, koji su određene informacije želeli da dobiju, a nisu imali psa.

Ako imate ljubimca, to znači da umete i želite da brinete o nekome, a žene to mnogo privlači, jer u vam vide osetljivu i dobru osobu.

Pogledajte i: Iskoristite psa kako biste dobili devojku

NOSITE CRVENU BOJU

Studije su pokazale da žene više privlače muškarci, koji nose crvenu boju nego npr. muškarci koji nose belu. Crvena je boja strasti, seksa i ljubavi, tako da nas ovakvi rezultati istraživanja uopšte ne čude.

Naučnici napominju da crvena boja odaje utisak da ste dobro situirani i uspešni u svom poslu.

Pročitajte i: Crvena za pobedu

Dakle, pravac u šoping!  

Pročitajte i  Četiri najčešća pitanja o negovanju brade
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *