Novi trendovi: 3 stila obuće za modernog muškarca - Men`s Health

Novi trendovi: 3 stila obuće za modernog muškarca

Saznajte na koji način možete da unesete određene promene u vaš cipelarnik i da postignete snažan efekat obućom.

Pročitajte i: Cipele i sve o njima

CIPELE U BOJI

Jednostavan način da postignete samouvereni izgled jeste da unesete određenu dozu obojenosti među vašu obuću. Premda su se muške cipele uglavnom pravile u crnoj ili braon boji, poslednjih nekoliko sezona modni trendovi se menjaju i dizajneri izlažu cipele u najrazličitijim bojama, od žute i narandžaste, crvene, do šarenih modela sa drečavim detaljima…

Najlakši način da integrišete obuću u boji u vaš garderober jeste da se opredelite za klasične siluete u jesenjim, neutralnim bojama. Obuća u zagasito ljubičastoj, tamno narandžastoj, tamno zelenoj ili tamno crvenoj boji, dovoljno su retke da izazovu pažnju, ali ne previše da odstupaju od vašeg celokupnog izgleda.

UPEČATLJIVI ĐONOVI

Tradicionalne siluete odeće sa upečatljivim đonom takođe mogu da izazovu pažnju i odaju utisak samouverenog muškarca. Crni, debeli, kožni đonovi ili đon u obliku platforme, samo su neke od opcija, kako možete da ponesete upečatljiv đon na vašoj odeći. Brojni dizajneri su se posvetili i dizajnu sportskih đonova, ukoliko ste orijentisani više ka stilu sportske elegancije.

Pročitajte i: Čelzi čizme za zimu

OBUĆA SA PRINTOM

Ove sezone modeli sa printom doživeli su ekspanziju. Modeli crnih cipela sa belim tačkicama, vojničkim printom, životinjskim, leopard printom ili pak crne cipele sa zmijskim radom, bile su neke od najzanimljivijih ovogodišnjih ideja.

Pročitajte i  Creed style: 5 načina da ovladate sportskim stilom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *