3 predloga kako da nosite narandžastu boju ove zime - Men`s Health

3 predloga kako da nosite narandžastu boju ove zime

PANTALONE

Narandžaste pantalone balansiraju između pametnog i samouverenog izgleda.  Najbolje je da narandžaste pantalone kombinujete sa nijansama braon i plave boje, koje će potvrditi vaše samopouzdanje i dodati toplinu celokupnoj odevnoj kombinaciji. Budući da je ova boja dovoljno upečatljiva, neka vam pantalone budu u glavnom planu, a ostatak autfita podesite jednostavnijoj varijanti.

Pogledajte i: Muška moda za svaku građu

Kada su materijali u pitanju, preporučujemo vam da se odlučite za vunu ili somot, jer će ne samo izgeldati prirodno već će vas utopliti tokom hladnih dana.

JAKNA ILI KAPUT

Ukoliko odaberete adekvatan stil jakne i kombinujete je sa pravim elementima, narandžasta jakna ili kaput mogu brzo da postanu ključni deo vašeg svakodnevnog izgleda. Savetujemo vam ili dugački kapute ili sportske jakne sa kapuljačom u ovoj boji.

Pogledajte i: Evo kako da izaberete pravu jaknu

TRIKOTAŽA

Od rolki do finim kardiganom, trikotaža je vaše oružje broj jedan protiv zime. Možete da odaberete bilo koju nijansu narandžaste boje (ukoliko ste pomalo skeptični i ne želite da se ističete previše), a svakako će uneti svežinu u vaš svakodnevni izgled.  

Pogledajte i: 5 vrsta muških džempera i kako ih nositi

Pročitajte i  5 frizura koje će se nositi 2015. godine
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *