Perfektno stilizovan muškarac: 7 navika koje jednostavno morate da imate - Men`s Health

Perfektno stilizovan muškarac: 7 navika koje jednostavno morate da imate

ULAŽITE U KOMADE KOJI ĆE UVEK BITI U MODI

Stilizovani muškarci ne kupuju nekoliko krpica mesečno. Oni uvek ulože novac i investiraju u klasične odevne komade koji će uvek biti u modi. Dobar par uskih teget farmerica, predivno sečena bela Oksford majica ili besprekorno skrojeni vuneni teget blejzer – komadi koji će uvek izgledati moćno i dobro.

CIPELE  TREBA DA BUDU NAJSKUPLJA STVAR VAŠEM ORMARU

Šta mislite – šta prvo devojke zapaze na momku, kada ga prvi put vide? Cipele! Ako bi se zaposleni pojavio na poslovnom sastanku u iznošenim starim cipelama, verovatno biste ga otpustili na licu mesta. A potpuno drugi utisak na vas bi ostavio muškarac, koji nosi besprekorno ispolirane cipele sa savršenim pantalonama. Par prelepih cipela, koje odaju utisak kvaliteta prekriće mnogobrojne ostale stvari.

Pročitajte i: Cipele i sve o njima

UŽIVAJTE U GARDEROBI

Nevoljno ovo govorimo,ali ako ne brinete mnogo za odeću i mrzite kada ujutru treba da odaberete šta ćete da obučete, velika je verovatnoća da nikada nećete istinski biti stiizovani i moderni. Ključ za dobar izgled jeste da uživate u celokupnom procesu odabira garderobe.

ŠIŠAJTE SE NA SVAKIH ŠEST NEDELJA

Pravi stilizovani muškarci vode računa o svojoj kosi i uvek idu kod pravog frizera. Skraćuju svoju kosu na svakih šest nedelja.

Pročitajte i: Saveti za dobru mušku frizuru 

KUPUJTE KVALITETAN DONJI VEŠ

Nošenje dobrog, a kvalitetnog donjeg veša učiniće da se osećate samopouzdano i dobro. Jednostavno tretirajte donji veš kao i bilo koji komad garderobe.

ODABERITE DOBROG KROJAČA

Osim ukoliko ste pravi srećnik u odabiru veličine, većina odeće najverovatnije neće odmah savršeno da vam pristaje već će vam biti potrebna korekcija. Zato je najbolje da imate dobrog, proverenog krojača, koji će biti uvek tu za vas.

Pročitajte i  10 odevnih komada koje devojke vole na muškarcima

Pročitajte i: 10 modnih saveta Tomija Hilfigera

MORATE DA RAZUMETE VAŽNOST SILUETE

Bez obzira koliko ste novca potrošili i da li su tkanine predivne ili ne, ako je vaša odeća loše skrojena, izgledaćete očajno kada je obučete. Vaš sako treba da bude dugačak do struka, a kragna prste širine od potiljka vrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *