5 frizura koje će se nositi 2015. godine - Men`s Health

5 frizura koje će se nositi 2015. godine

NEPOSLUŠNA FRIZURA

Ključ izgleda sledeće sezone predstavljaće eksperimentisanje sa teksturom kose kako biste stvorili pobunjeničku, neposlušnu i nonšalantnu frizuru. Pre svega treba uvek da imate sveže opranu kosu, kako biste je lako oblikovali. A za oblikovanje frizure, nisau vam potrebni četka i fen, već samo prsti i mašta.

STIL GRADSKOG KAUBOJA

Ukoliko nonšalantna frizura nije nešto vam leži, onda se odlučite za uglađenu i doteranu frizuru gradskog kauboja. Kod ovakve frizure, bitno je da budete dobro ošišani, jer se svaki eventualni nedostatak vidi. Ovakva frizura će odati moderan i pametan izgled.

Pročitajte i: Saveti za dobru mušku frizuru

RAJFOVI ZA KOSU

Ko kaže da muškarci ne mogu da nose rajfove za kosu?

Mislimo da je ovaj trend postao popularan nakon Svetskog prvenstva u fudbalu 2014. godine, kada smo mogli da vidimo mnogobrojne igrače koji su nosili rajfove za kose. Uz to, Italijani ovaj stil propagiraju godinama, a oni su poznati kao uvek trendseteri!

Ako idete u teretanu, rajf je veoma praktična stvar, posebno za muškarce, koji imaju kosu srednje dužine. A ako planirate da nosite rajf kada izlazite do grada, definitivno ćete biti zapaženi, a vaš izgled će odisati opuštenim i modernim pristupom.

DUGA KOSA

Ne govorimo o bajkerskom stilu i predugačkoj kosi, već o zdravoj, negovanoj frizuri do ramena. Ovaj trend zagovaraju mnogi stilisti.

Pročitajte i: Trend dugokosih muškaraca

VEŽITE KOSU U REP

Buduči da počinje era dugokosih muškaraca, potpuno je prirodno da ukoliko vam kosa zasmeta ili pak nije najčistija, možete da je vežete u rep ili jednostavnu punđu. Ukoliko je kosa zdrava i u dobrom stanju, ovaj trend može svakome savršeno da pristaje.

U kombinaciji sa sportskom bradom, postići ćete zanimljiv i sofisticirani konstrast kose i brade.

Pročitajte i  Ležerna elegancija Majkla Fazbendera

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *