6 starih modnih pravila koja više ne važe - Men`s Health

6 starih modnih pravila koja više ne važe

NE NOSITE BELO TOKOM ZIME

Većina smatra da je bela boja rezervisana za lepo vreme i letnje mesece, ali to je velika zabluda. Možda mislite da bela boja nije praktična kada pada kiša ili sneg, ali verujte nam i zamenite svoje teget teksas farmerice belim parom pantalona ili obucite beli rolku ili džemper. Jednostavno, a moćno!

Pročitajte i: 6 stilskih saveta za jesen/zimu

DEBAKL BRAON CIPELA

Da li braon odeća može da se kombinuje sa sivim odelom? A s teget i crnim krojem?

Stavimo tačku na ove nedoumice jednom za svagda: braon cipele (čokoladne nijanse i tamno braon) učiniće teget odelo bogatijim, a kada se iskombinuje sa crnim krojem odela, napraviće neočekivani obrt u vašem izgledu.

NEMA SUNCA – NEMA NAOČARA

Naočare za sunce nisu rezervisane samo za sunčane dane, jer ne samo što štite oči od UV zraka, naočare mogu da deluju i kao filteri osvetljenosti, da sakriju posledice mamurluka, a što je najvažnije, mogu da budu efektan kao modni detalj. Stoga ne treba da se ustručavate da izvadite svoj par naočara i da date poseban pečat vašem zimskom autfitu, ali se potrudite da izaberete uzdržan i klasičan model, bez jarko obojenih okvira.

 

BELE ČARAPE

Postoji mit da su bele čarape rezervisane samo za sportsko oblačenje i teretanu i da nikako ne treba da se kombinuju sa cipelama i pantalonama.

Pri razotkrivanju ovog mita, želimo samo da vam kažemo da bele čarape možete da nosite i u kobinaciji sa elegantnim cipelama i pantalonama, ali se potrudite da pantalone budu malo kraće od uobičajenih ili zavrnite njihove nogavice. Klonite se brendiranih sportskih čarapa i odlučite se za čarape od pamuka, vune ili neke mešavine materijala.

Pročitajte i  Da li cipele mogu da se očiste sa maslinovim uljem?

Pročitajte i: 10 instant saveta za atraktivne muškarce

TEGET I CRNO NIKAKO

Modno pravilo da teget i crno ne treba da se nose zajedno je potpuno zastarelo. Pravila su stvorena da bi se kršila, pa tako i vi nemojte da se obazirete na ovu tvrdnju i iskombinujte par plavih grubih cipela sa crnim odelom ili teget mornarske košulje sa crnom jaknom.

SAMO SATOVI SA SIVOM METALNOM NARUKVICOM DOLAZE U OBZIR

Prošlo je vreme kada je većina smatrala da je zlato previše napadno, upadljivo i da treba da se zameni belim odnosno sivim metalnim delovima. Dobro osmišljen sat treba da izgleda dobro bez obzira na sve. Ako mislite da je vaš sat previše napadan, onda se postarajte da vaš ostatak odevne kombinaije bude sveden i klasičan.

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *