8 stvari koje ne treba da oblačite u teretani - Men`s Health

8 stvari koje ne treba da oblačite u teretani

ČIZME

Naravno da vam treba dodatna potpora i da želite da zaštite svoje prste kada bacate tu šipku u teretani, ali čizme nikako ne treba da nosite. Izgledaju užasno i prljavo nakon teretane.

FARMERICE

Teksas je iskreno najgori mogući materijal, koji biste mogli da odaberete za vežbanje. Umesto farmerica, odučite se za dobro sečene sportske šortseve i vratite se na traku za trčanje.

Pročitajte i: Kako da odaberete idealne pantalone

SANDALE

Sandale u teretani nisu nikako dobar izbor. Možete da povredite prste, a i očajan su modni izbor za vežbanje. Odaberite dobre patike, a sandale zaobiđite.

MAJICE NA BRETELE KOJE OTKRIVAJU GRUDI

Shvatamo da želite da pokažete svoje mišiće, ali ne morate baš da se šepurite bradavicama. Vaši mišići će se nazirati i ako nosite majicu, koja malo više pokriva.

BOSE NOGE

Da, i to se viđa po teretanama. Ovo je možda i najgora stvar od svih prethodno navedenih, koju možete da uradite. Osim toga što je ružno, ovo je i opasno i definitivno nehigijenski.

PREUSKE HELANKE

Ove helanke pokazuju previše, a u njima delujete kao da ste zaljubljeni u samog sebe. Ako baš volite da ih nosite, obucite neki šorts preko helanki. Ovako ćete izbeći prezirne i čudne poglede u teretani.

Pročitajte i: Šta nijedan muškarac ne treba da obuče posle tridesete

ULTRAKRATKI ŠORTSEVI

Super kratki šortsevi su ok za trčanje i samo za trčanje. U suprotnom, veoma su loš izbor za vežbanje i trebalo bi definitivno da ih izbacite iz svoje torbe za teretanu.

DUGAČKI KOŠARKAŠKI ŠORTSEVI

Treba biti umeren u svemu, pa i u izboru dužine šortseva. Kao što ultra kratki šortsevi nisu sjajno rešenje, tako ni dugački košarkaški šortsevi nisu dobar izbor. Izgledaju vrećasto, a svaki put kada ih nosite dok vežbate, možete da se saplete ili zaglavite u spravama i povredite se.

Pročitajte i  Pas kao mamac za devojke: Ove rase šarmiraju u svakom parku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *