Upoznajte večnu moć crne boje - Men`s Health

Upoznajte večnu moć crne boje

Kada se pripremate za izlazak, najbolje je da se odlučite za sofisticiran i ugodan izgled. Iako vam se šareni blejzeri čine primamljivim, držite se crne boje kako biste obezbedili klasičan i prefinjen pristup. Pored toga, ova boja je savršen izbor za poslovne događaje i dres kodove, kada niste baš najsigurniji šta je prikladan i adekvatan izbor.

KOMBINOVANjE

Nemojte da preterujete sa crnom bojom, jer ne bi trebalo da ostavite dosadan i neispirativan utisak. Pokušajte sa uvođenjem modnih detalja, poput satenskih ili kožnih revera. Na primer, uz crni blejzer obucite par skrojenih pantalona i uglađenih cipela. Ovom autfitu, dodajte tanku kravatu ili džepnu maramicu sa printom.

MISLITE NA BUDUĆNOST

Konzervativniji pristup, a pritom moderan predstavlja jednostavni crni smoking uz nezaobilaznu leptir mašnu i pojas. Smoking ćete možda obući samo nekoliko puta godišnje, ali budite uvereni da kupovinom jednostavnog crnog odela investirate u timeless dizajn, uz koji su vam potrebni samo bela košulja i jednostavne kožne cipele.  Ukoliko želite da osvežite ovaj crni, zimski formalni autfit, razbijte jednobojnost leptir mašnom u boji ili sa printom.

Pročitajte i: Saveti za savršeno odelo

KLjUČ JE U SAMOPOUZDANjU

Muškarci, koji se ne plaše bezuslovne posvećenosti crnoj boji, mogu da umesto bele, obuku crnu košulju. Kompletno crni kostim odaje oštar i sofisticirani izgled. Uoliko pripadate grupi muškaraca koji preferiraju isključivo crnu boju, eventualnu monotoniju možete da razbijete metalnim dugmićima na košulji ili pak drugačijim teksturama i šarama (naravno u crnoj boji) na sakou.  

Ključno pravilo kod jednobojnog načina odevanja predstavlja variranje prilikom odabira tonova i tesktura, bilo da se kombinuje više komada nekoliko nijansi crne ili sive boje ili različitih tkanina. 

Pročitajte i  Letnji smart casual stil
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *