Izgledajte mršavije uz ovih 5 trikova - Men`s Health

Izgledajte mršavije uz ovih 5 trikova

DRŽITE SE MONOHROMNOG IZGLEDA

Noseći jednu boju garderobe, ali u različitim nijansama, kreiraćete iluziju visine. Tamnije boje su pametniji izbor, ali se klonite all black izgleda, jer ćete u stvari izgledati još niže.

Ako kombinujete boje ili čak nijanse, držite se tamnijih tonova u donjem delu tela i svetlijih u gornjem delu tela, jer ćete i na ovaj način stvoriti efekat izdužene figure.

Stil: Trikovi za prikrivanje velikih grudi

IZBEGAVAJTE BAGGY, SPUŠTENE PLITKE PANTALONE

Osim što je nošenje spuštenih pantalona kardinalna modna greška, nošenje ovakvih pantalona će skratiti vizuelno vašu figuru, a to nikako ne želite.

Nosite pantalone koje nisu plitke, već dosežu do prirodne visine vašeg struka i vizuelno ćete izdužiti svoje noge, a samim tim ćete stvoriti efekat i izdužene figure.

Saznajte i Modni trikovi poznatih sportista

Takođe je bitno da se odlučite za uže pantalone, jer je uži kroj još jedan provereni način da izgledate više.

BLEJZER JE VAŠ NOVI NAJBOLJI PRIJATELJ

Dobro skrojeni blejzer će učiniti nekoliko dobrih stvari za vaš izgled: nabildovaće vam ramena, ali i vizuelno dodati koji centimentar.

Otkrijte i Izdužite figuru pomoću ovih trikova

Međutim, držite ga zakopčanim, jer ćete tako stvoriti užu siluetu, koja će učiniti da vam grudi izgledaju veće, a vaš struk tanji što će istovremeno učiniti da vaše telo izgleda zgodnije i više.

Postarajte se da je gornje dugme na sakou iznad vašeg pupka, kako bi vam torzo i ruke izgledale duže, a takođe je bitno da se odlučite i za kraću verziju sakoa.

NEMOJTE DA NOSITE KRATKE RUKAVE

Kratki rukavi će skratiti vašu figuru, pa se odlučite se za košulju dugih rukava koje ćete podvrnuti. Pokušajte i videćete da ćete izdužiti figuru i izgledati više.

Pročitajte i  Ova boja je trenutno najveći hit u muškoj modi!

Saznajte kako da ispeglate košulju za samo 30 sekundi (VIDEO)

NEKA KOŠULJA NE PRELAZI DUŽINU VAŠEG KUKA

Ukoliko ste niski i nosite košulju, trebalo bi da je držite uvučenom, jer ćete tako vizuelno produžiti svoju figuru, ali ako jednostavno ne volite da nosite košulju uvučenu u pantalone, pobrinite se da ona ne prelazi dužinu vašeg kuka, jer će duže košulje učiniti da izgledate nisko i kratko.

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *