Kako da uklopite čarape sa autfitom? - Men`s Health

Kako da uklopite čarape sa autfitom?

AKO STE U NEDOUMICI, PRATITE BOJU PANTALONA
Najsigurniji metod jeste da odaberete par čarapa, koji je nekoliko nijansi svetliji ili tamniji od pantalona koje ćete obući. Na primer, ukoliko nosite sivo odelo, razmislite o paru čarapa boje uglja.

NADOGRADNJA TEKSTURE I OBRASCA
Sledite prethodno pravilo, ali ubacite neku teksturu ili suptilni obrazac na vaš odabrani par čarapa. Na primer, možete da se odlučite za par čarapa boje ćumura od deblje vune, kako biste ih uparili sa sivim odelom. Možete da ubacite i koju suptilnu prugu na postojeći obrazac.

Pročitajte i: Pravilo čarapa

SMELIJI IZBOR
Odaberite čarape sa smelijom šarom, ali vodite računa da se osnovna boja poklapa sa tonom pantalona koje nosite. Možete da odete korak dalje i da se odlučite za živopisne i šarene čarape, čija je boja komplementarna ili suprotna boji vaših pantalona. Razmislite o teget čarapama ili žutim čarapama sa teget šarama.

BUDITE ODVAŽNI
Ako želite da integrišete neke svetle i smele čarapa u svoj autfit, morate pažljivo da odaberete boju. Najlakše je da se smela i šarena čarapa integriše u neutralnu boju pantalona, kao što su bele, crne ili tamno sive pantalone.

Pročitajte i  Kako Džastin Teru pretvara klasično odelo u modni hit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *