Prelepa kombinacija elegantnosti i tehnologije - Men`s Health

Prelepa kombinacija elegantnosti i tehnologije

I ako ljubitelji tehnologije vole da se sa kilometra vidi da imaju novi “pametni” sat, sa ogromnim ekranom osetljivim na dodir, novi sat, napravljen u saradnji Michael Bastian i Hewlett-Packarda, namenjen je muškarcima koji žele da novu tehnologiju dobiju uz malo stila.

MB Chronowing savršeno kombinuje tradicionalno dobar izgled sa inovacijama iz Hewlett-Packard. Povezan sa vašim iPhone i Android uređajem, ovaj elegantni sat će vas diskretno držati povezane sa vašim e-mailom, kalendarom i SMS notifikacijama. Možete da proverite i kakvo je vreme, kavo je stanje na berzi, a ako ste više sportski fan možete da pogledate uživo rezultate svih utakmica koje vas zanimaju.

Pročitajte i: Detalji koji su u trendu

I ono što je najlepše od svega, ova elegantnost u Americi košta samo 349$. Mehanizam je zastićen nerđajućim čelikom, a kaiševi dolaze u tri boje, maslinasto zelena, crna i braon.

Ovom satu je testirana otpornost na vodu do 5ATM, što zapravo znači da možete da se tuširate sa njim ili da plivate, ali ne i da ronite sa njim, dok mu baterija traje i do 7 dana. Kao što smo na početku i rekli fantastična i prelepa kombinacija tehnologije i elegantnosti.

Pročitajte i  10 osobina koje će odbiti svaku devojku
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *