Otkrivajte sloj po sloj - Men`s Health

Otkrivajte sloj po sloj

Neka osnovu vašeg izgleda čini tamni teksas. Zatim ga nadogradite uz pomoć holivudske stilist kinje Ilarije Urbinati, koja radi sa Bredlijem Kuperom i drugim glumcima iz prve lige.

Zanimljiva kragna
Kardigan sa šal-kragnom deluje opušteno i elegantno a da pri tom ne izgleda suviše fenserski. Proverite da li su vam šavovi na ramenima lepo porav nati, da vam kardigan i rukavi dobro prianjaju uz telo i da vam se struk nalazi tik ispod pojasa. Kod pletene odeće, birajte manji broj, da biste istakli liniju.

Moderni dezeni
Sviđalo se to vama ili ne, cvetni dezeni jarkih boja, turske šare i geometrijski dezeni iz šezdesetih se vraćaju u modu. Nosite košulju ispod tamnog blejzera da biste ublažili šarenilo dezena, ili je zakopčajte do poslednjeg dugmeta. “To je kul, otmen detalj koji deluje pre otmeno nego nacifrano“, kaže Urbinatijeva.

Dodatni detalji
Na prvom sastanku obucite se jednostavno. “Sa tamnim blejzerom i uskim tamnim ili sirovim džinsom u kombinaciji s belom košuljom, ne možete pogrešiti“, tvrdi Urbinatijeva. Blejzer je sigurna opcija, ali dodavanje još jednog detalja (poput kravate) ili dezena (poput karirane košulje), učiniće je još upečatljivijom.

Pročitajte i  8 stvari koje ne treba da oblačite u teretani
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *