6 stilskih saveta za jesen/zimu - Men`s Health

6 stilskih saveta za jesen/zimu

ČIZME
Možda i najsjajnija stvar kod zime je sloboda istraživanja različite obuće. Potrebno vam je da obuća bude topla i nepropustiva, a da pritom odaje utisak jakog i samouverenog  muškarca. Razmislite o vojničkim čizmama.

NAOČARE
Naočare nisu samo letnji aksesoar i nećete izgledati smešno ukoliko ih stavite i po hladnom danu. One štite vaše oči od svetlosti i zubatog sunca. Svakako se držite podalje od letnjih i svetlih okvira naočara i odlučite se za klasičnije modele.

NAPRAVITE SOPSTVENE SLOJEVE
Vaši spoljašnji slojevi odeće ne moraju da bude dugi i teški. Možete da ostanete utopljeni i sa debljim džemperom, termo vešom ili višestrukim slojevima odeće, a da završni stilski potez učinite teksas ili kožnom jaknom.

A UMESTO AKTENTAŠNE…RANAC
Vaša kožna aktentašna je jedan od najdragocenijih i najkvalitetnijih aksesoara, koje imate. Međutim, ove jeseni možete da razmislite da umesto aktentašne, odaberete sportski platneni ranac.

ZIMSKI AKSESOARI
Iako vas možda kapa, šal i rukavice nerviraju i izazivaju nelagodu, ne zaboravite da su veoma važni detalji, koji vas štite od prehlada i hladnoće, a mogu da budu i pravi modni detalj.

PREKRŠITE PRAVILO
Postoje jasne smernice – pleteni džemperi su za kežual varijantu, a dukserice su isključivo sportska varijanta. Prekršite ovo pravilo. Klasična siva dukserica preko košulje je prava revolucija i bilo da se slažete ili ne, nošenje kašmira u teretanu je kul.

Pročitajte i  Želite da idete u šortsu na dejt? Samo ako pratite ova 4 pravila!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *