10 ključnih trendova za jesen i zimu - Men`s Health

10 ključnih trendova za jesen i zimu

VREME JE ZA ….SAT

Prošlo je vreme kada ste kupovali jedan kvalitetan sat, koji ste nosili nekoliko godina. Sada muškarci kupuju po nekoliko satova, potpuno drugačijeg izgleda i veličine i menjaju ih svaki dan. Vreme je da kupite novi sat i upotpunite vašu zlatnu kolekciju.

UPOZNAJTE KEŽUAL, TANKE PRUGICE

Tanke pruge nisu više sinonim za Wall street. Ove godine, kreatori su inspirisani stilom bankara sa Wall streeta i gangsterima, koji su nosili odela sa tankim prugicama.

Pročitajte i: Prugaste košulje za besprekoran jesenji izgled

REDIZAJN KRAVATA

Ove sezone potpuni modni hit predstavljaju kravate sa poprečnim, horizontalnim prugama. Pružaju suptilnu svežinu i neobično umirujuću simetriju.

KARO DEZEN

Stilizovani muškarci su ovaj dezen nosili na čarapama, džemperima i kiltovima otprilike u 17. veku. Sada muzičari i dizajneri počinju da eksperimentišu sa kombinovanjem i bojama karo dezena, poručujući svetu da je do sada ovaj dezen bio nepravedno izostavljen.

JEDNA BOJA JE SVE ŠTO VAM TREBA

Ranije, sjajni Džoni Keš je nosio jednu boju od glave do pete i izgledao moćno i beskompromisno. Sada, jednobojni  look postaje potpuno trendi, bilo da se radi o crnoj, zelenoj, krem ili beloj boji.

BELE PATIKE

Dugo su se ljubitelji patika takmičili ko će da kupi patike u luđoj i zanimljivijoj boji. Sada? Vreme je da kupite patike bele boje. Nosite ih sa crnim farmericama ili flanel odelo, jednostavno nosite ih uz sve.  

POCEPANE FARMERKE

Totalni hit i široko rasprostranjene ove sezone, pocepane farmerice pružaju autentični izgled.

Pročitajte i: Odaberite savršeni džins

NOVO TRODELNO ODELO

Jedno od modnih osveženja, predstavlja ovo trodelno odelo, iz kojeg je izbačen prsluk, a dodat džemper. Praktično, ovo je jesenji ekvivalent nošenju majice sa odelom.

KOŽNE RUKAVICE

Stalno gubite rukavice (ili samo jednu), pa samo kupujete jeftine, ali mi vam kažemo: Gubite ih zato što su jeftine. Investirajte u jedan par kvalitetnih kožnih rukavica.

DUGI KAPUTI

Ove sezone, dizajneri insistiraju na volumenu kaputa, koji će učiniti da izgledate kao da nosite plašt superheroja. Najbolji kaputi ove zime su veći i duži nego ikada ranije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *