8 modnih grešaka muškaraca koje žene mrze - Men`s Health

8 modnih grešaka muškaraca koje žene mrze

ČARAPE KOJE SE NE SLAŽU UZ AUTFIT

Čarape su mnogo bitnije nego što mislite. Nije u redu da samo zgrabite prvi par čarapa i izletite iz kuće. Vaše narandžaste čarape savršeno idu uz košulju boju lavande, koju ste upravo obukli? Razmislite još jednom.

Osim neslaganja čarapa uz garderobu, devojke neće razumeti ni ako obujete rasparene čarape. Jedna crna čarapa sa zelenim prugama, a druga crna sa belim prugama. Ili jedna crvena, a druga crna? Razumemo da želite da budete posebni, ali ne pokušavajte da se razlikujete od drugih time što ćete nositi dve različite čarape.

ČARAPE I SANDALE

Nismo se okomili na čarape, ali za ovakvu kombinaciju zaista nije potrebno objašnjenje. Poražavajuća je činjenica da su skoro svi muškarci bar jednom učinili ovaj nedopustiv, modni greh.

KRATKE KRAVATE

Ili kravate nosite ispravno ili nemojte uopšte da ih vezujete. Nema ni govora o prekratkim kravatama. Ona mora da dosegne vaš pojas na pantalonama, inače rizikujete da budete ismejani.

NE OSVEŽAVATE SVOJ GARDEROBU

Ovo je jedna od najvećih grešaka, koje mušarci prave – nose istu garderobu iz godine u godinu. Ako vaši prijatelji znaju svaku majicu koju imate ili mogu da predvide šta ćete obući, imate veliki problem. Kupite barem jedan komad garderobe mesečno i za nekoliko meseci vaš orman će biti potpuno osvežen. Ako ne brinete o svojoj garderobi, žene tumače kao da nedovoljno brinete o bilo čemu.  

Pročitajte i: 7 muških modnih trendova koje žene mrze

STALNO ISTI STIL

Ne treba stalno da nosite samo Polo majice ili samo jednu boju, jer je to dosadno. Jesmo li rekli da je dosadno? A tako će i žene to protumačiti…kao dosadno.

Pročitajte i  Kako da plaža bude svuda sa vama?

POCEPANA GARDEROBA

Nije u redu da nosite majicu sa rupom, pocepane čarape ili predugačke pantalone, koje se vuku po podu i cepaju. To će izazvati pažnju devojaka i neće moći da prestanu da vas gledaju, ali ne zato što im se dopadate, nego zato što su zgrožene.

NE NOSITE KAIŠ

Da li uživate da po ceo dan dižete pantalone gore, jer vam spadaju? Sumnjamo.

UKLAPATE KOMPLETNUGARDEROBU

Uklopiti čarape uz kravatu je zlatno pravilo, ali uklapati kravatu sa kaišem, majicom, sako sa kravatom je suvišno. 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *