Ove boje će dominirati vašim plakarom za predstojeće leto - Page 2 of 2 - Men`s Health

Ove boje će dominirati vašim plakarom za predstojeće leto

POVRATAK PRIRODI

Tendencije u pogledu očuvanja prirode oslikavaju se i u svetu mode. Boje prirode su velika inspiracija svim modnim kreatorima u sezoni ispred nas. Veliki broj kolekcija je dalo svojevrstan omaž prirodi i pejzažu u vidu boje trave i zemlje. Siva i bež su tradicionalno sigurne opcije koje daju nepogrešiv i pomalo militari izgled.

Kombinovanje boja: 3 stvari koje morate da imate na umu

  • Boja mora: sve nijanse indigo boje na najbolji način oslikavaju duh leta. Ove sezone posebno su popularne u tonalnim varijacijama.
  • Boja viskija: crvenkasti tonovi karamele ili viskija predstavljaju najupečatljiviji kolorit koji možete izabrati za predstojeće proleće.
  • Boja čokolade: ova pomalo zaboravljena boja je dobila svoj pun sjaj kao deo neutralnih komada
  • Vintidž indigo boja: nakon nekoliko godina u kojima je dominirala mastiljavo plava boja, ove sezone na velika vrata ulazi indigo nijansa karakteristična za tamni džins.

NEUTRALNE NIJANSE

Saznajte i Roze (ni)je boja za muškarce

Neutralne boje su uvek prisutne u muškoj modi. Ove sezone će se nositi sve blage nijanse zelene i sive, koje će na savršen način istaći siluetu svakog muškarca i predstavljati savršenu boju aksesoara.

  • Boja bele kafe: nijansa između svetlo sive i smeđe biće veoma popularna u kolekcijama za naredno leto. Kao alternativa se nameću svetložuta i kaki boja.
  • Svetlosiva boja: uz dodatak zagasito purpurne boje, svetlosiva će biti važan deo svakog muškog ormara

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Kupovina parfema: 5 stvari koje treba da imate na umu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *