Jakne za sve vremenske prilike - Men`s Health

Jakne za sve vremenske prilike

PROMENLJIVO OBLAČNO UZ POVREMENE PLJUSKOVE
Hladnim danima koji zlokobno prete kišom suprostavite se klasičnom Skyliner jaknom. Ovaj model je vrlo topao, a sama jakna je vrlo lagana. Maslinasto zelena boja samo će naglasiti vaš nepokolebljivi duh u borbi protiv ružnog dana.

SVEŽE I PROMENLJIVO
Šuškavi prsluk je jedan od onih odevnih komada koje jednostavno morate imati u svom garderoberu, pa čak i ako ne znate šta bi sa njim. Prvo, prsluk odlično izgleda! A drugo savršen je za oblačenje u slojevima koje će vas pripremiti za nagle promene temperatura.

OBLAČNO SA KIŠOM, MOGUĆ SNEG
Kada se živa u temometru spusti ispod nule potrebna vam je adekvatna podrška. Topli zagrljaj jeste lep, ali nedovoljan. Perjana jakna postaće vaš najbolji prijatelj tokom takvih dana. Crvenom bojom prkosite zavejanim danima.

PRETEŽNO SUNČANO
U danima koji su obojeni suncem ne treba mnogo pomoći. Uživanje je svakako na svim tačkama menija. A jaknu tada možete poneti kao deo stajlinga, zaokružite kombinaciju jednom zauvek modernom teksas jaknom.

VETROVITO
Čini se da ne postoji ništa gore od dosadnog vetra koji ledi krv u žilama. Doskočite mu dugačkom parkom koja će vas zaštiti od svakog naleta. Krzno na kapuljači samo je tačka na i. Ugodno ste ušuškani, ali i dalje in, savršena kombinacija!

KIŠA
Kišni dan? Imamo samo jednu reč – najlon! Jakna izrađena od najlona je nepropusna i najdosadnija kiša joj ne može baš ništa. Pored toga ovaj materijal je vrlo lagan, a vašoj koži dopušta da diše. Kapuljača na glavu i možete poći u osvajanje sveta.

OBLAČNO, POPODNE RAZVEDRAVANJE
U onim promenljivim danima teško je odlučiti se kako se obući. Idealno rešenje jeste univerzalni kaput. Zakopčan je dobar za hladna jutra, raskopčan odličan za sunčana popodneva. Praktičan za dan na poslu, a dovoljno elegantan za večeru sa prijateljima.

Pročitajte i  Kako da budete najseksi frajer u 2017? 10 poznatih šmekera imaju jedan JEDINI savet za vas

HLADNO I MAGLOVITO
Jasno je. Prognoza nam na lepši način saopštava da je pred nama otužno sivi dan. Jedan od onih koje bi najrade prespavali. Ipak, ne dajte se! Ðubretarac u boji dana učiniće vas spremnim za sivilo.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *