4 jednostavna saveta za odabir idealnog sata - Men`s Health

4 jednostavna saveta za odabir idealnog sata

MISLITE NA PRILIKU
Ne treba da se ograničite na samo jedan časovnik. Da li ćete provesti subotu na poslu? Ili idete da trčite maraton? Idete na gala koncert? Prvi dobar sat odaberite tako da možete da ga uklopite u svim situacijama. Većina satova je dizajnirano da se izdvaja u određenim situacijama, pa stoga obratite pažnju.

KAIŠ ILI NARUKVICA SATA MORAJU DA VAM ODGOVARAJU
Jedno od osnovnih pravila prilikom odabira sata jeste da kaiš ili narukvica sata treba savršeno da vam pristaju. Ne treba da budu ni previše veliki, da vam sat spada sa ručnog zgloba, ali ni toliko pripijeni da vam ostavljaju otisak na ruci. Prilikom kupovina sata, nemojte da zaboravite da će vam se na vrućini ručni zglob širiti, odnosno da će se skupljati na hladnoći. Bitno je da se dobro osećate dok nosite sat, jer što se bolje osećate zračićete većim samopouzdanjem.  

Pročitajte i: Detalji za evoluciju

OBRATITE PAŽNJU NA VELIČINU SATA
Trenutno su u modi preveliki, glomazni satovi, ali je moguće da će vam dobro stajati i manji sat. Probajte ga, stavite na ruku i vidite kako vam stoji. Možda ćete se iznenadite kako će manji sat delovati klasično i sofisticirano na vašoj ruci.

NE OPTERUĆUJTE SE PREVIŠE UKLAPANJEM SATA SA GARDEROBOM
Generalno pravilo kod kombinovanja sata sa ostatkom garderobe je da bi sat trebalo da se slaže sa vašim kaišem i cipelama. Vaš ručni zglob je vaše platno, sa kojim treba da uskladite svoj sat. Nemojte previše da se opterećujete kombinovanjem časovnika sa garderobom. Osmelite se i dopustite da vaš sat govori za vas. 

Pročitajte i  8 stvari o stilu koje svaki poslovni muškarac mora da zna
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *