Šta izbor revera govori o vama? - Men`s Health

Šta izbor revera govori o vama?

Ukoliko nekada idete u kupovinu odela, možda će vas prodavačica upitati kakve revere preferirate. Možda vam se to čini kao jedan mali, nebitan detalj, ali rever zapravo može da promeni kompletan izgled odela.

Pogledajte kako određeni reveri mogu da akcentuju izgled muškarca i odaberite pravi rever za vas.

Pročitajte i: Da vam odelo stoji kao saliveno

USEČENI REVERI
Tradicionalni, notch reveri uobičajeni su kod poslovnih odela. Naziv ovih revera dolazi od oblika i forme revera, koji se spajaju sa okovratnikom. Ovakav izbor revera je savršen za kancelariju i poslovne i konzervativne muškarce, koji ne žele da se previše ističu, već žele da postignu uzdržan i rezervisan izgled.  

ŠPICASTI REVERI
Ovakvi reveri su idealni za muškarce koji žele da se izdvoje i istaknu. Oni naglašavaju ramena muškarca i vizuelno smanjuju obim struka, ali su dovoljno svedeni da mogu da se nose na formalnim i poslovnim događajima. Mogu da se kombinuju sa modernim detaljima, poput pantalona, čija je dužina do članaka ili pak sa košuljom sa širokim okovratnikom.

ŠAL REVERI
Izrađuju se od malih delova fabričke tkanine oko celog vrata i često se primećuju na finijim smokinzima. Nekada su bili retkost, a danas su veoma učestali, ovi reveri najčešće su napravljeni od tkakina, kao što su saten i svila, u bojama koje kontrastiraju boji sakoa. Stvaraju sofisticirani izgled samopouzdanog muškarca, koji želi da bude primećen.

Pročitajte i  Proleće/leto 2015: Ponovna dominacija pruga!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *