Sportska odeća - udobnost i ležernost - Men`s Health

Sportska odeća – udobnost i ležernost

 

Ono što svi volimo i čemu težimo kada biramo odevne komade, jeste udobnost. Prva asocijacija na ovu reč može biti sportska odeća. Ona je veoma praktična i ne morate da je nosite samo na trening ili do prodavnice i komšije.

Najbrže se „navlači“, sa svime se kombinuje i ono što je najbitnije uz samo dva komada odeće koje ste na brzaka stavili na sebe učinićete da se većina devojaka za vama okrene. Jer ipak one vole sportiste. I svaka će sigurno primetiti dobru duksericu, jaknu ili patike. Još ukoliko jedan deo trenerke spojite sa farmerkama ili sportskom jaknom, totalno ste uspeli.

Pročitajte i: 20 neophodnih komada odeće

Danas sve više možete videti u kežual, ali i večernjim odevnim kombinacijama, trenerku ukombinovanu sa krznom ili samo donji deo uz pleteni džemper i sako preko. Svetski poznati kreatori su ostali verni elitnim sportovima, pa tako svake sezone možete videti inovacije u kolekcijama u ragbi stilu, golfu ili pak tenisu.

Poslovni ljudi, ali i svi ostali koji su primorani na određeni kodeks oblačenja, jedva čekaju da se dočepaju neke opuštene varijante. A i znajte da devojke vole kako vam izgleda guza u trenerci, zato je ne izbegavajte.

 

Pročitajte i  Budite hrabri, nosite roze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *