Kako da se obučete za posao? - Men`s Health

Kako da se obučete za posao?

KOMBINUJTE FARMERKE SA KOŠULJOM INTENZIVNE BOJE
Odaberite košulju vesele boje i kravatu u komplementarnoj boji i blejzer tamnije nijanse, pa  ih iskombinujte sa svojim savršenim farmericama.

ODELO BEZ KRAVATE
Odlučite se za dobro skrojeno odelo i košulju bez kravate, a nećete pogrešiti ni ako ispod odela obučete fini džemper, neutralne boje.

Pročitajte i: 9 saveta kako da osvežite svoj stil

DA, MOŽETE DA MEŠATE I UKLAPATE ŠARE
Važno je samo da komadi garderobe sa različitim šarama budu u istoj ili sličnoj boji, tako da lagana šara na sakou uvodu lepu vizuelnu promenu i strukturu.

AKTENTAŠNA
Eksperimentišite i odlučite se za smeliju teksturu i boju aktentašne. Elegantnu i aerodinamičnu aktentašnu preporučujemo modernim minimalistima. Nikada nećete pogrešiti ni sa crnom kožnom torbom fine teksture i neutralnim šarama.

PROŠIRITE DIJAPAZON OBUĆE
Klasične muške cipele su uvek prigodne za odlazak na posao, ali  razmislite i o manje konvencionalnoj obući, poput uskih kožnih ili antilop čizama.

Pročitajte i: Ovih 6 aksesoara morate da imate

MANJE JE VIŠE
Premda verujemo da koristite lepe parfeme, nije previše privlačno ako se pet metara iza vas oseća vaš jak i intezivan parfem. Zato se odlučite za laganije i mirnije note parfema i kolonjske vode.

ELEGANTAN SAT
Ostavite sportski sat za teretanu. Klasični i elegantni, kožni kaiševi su neizostavan aksesoar poslovnih muškaraca.

 

Pročitajte i  MUŠKE TORBE: 3 najbolja modela za svakog savremenog muškarca
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *