Proverena (stilska) priča. Ostanite svedeni, a budite moderni - Men`s Health

Proverena (stilska) priča. Ostanite svedeni, a budite moderni

Proverena (stilska) priča

Stvari s kojima nema greške.

Ovde nema modne zagonetke: retro džordanke, modifikovani model patika u kojima je Leteći Majk postao ruki godine u NBA ligi, vode glavnu reč. Jednostavne su i praktične, ali i atraktivne.

Proverena (stilska) priča
Fotografija Emilio Hernandez

Ako želite da ih istaknete, kombinujte ih s neutralnim bojama – tamnim džinsom i džemperom. Bela košulja omogućava da bez problema odete na poslovni sastanak, a sat i ranac razbijaju minimalistički patern taman toliko da vas ortaci ne prozivaju da ste štreber.

Patike Nike Air Jordan 1 Retro High Rookie of the Year; Kašmirski džemper Uniqlo; Pamučna oksford košulja Abercrombie & Fitch; Farmerke Levi’s Cotton stretch 502; Ranac Twill Korchmar for Allen Edmonds; Sat Tudor Steel Black Bay 58

Fotografija Emilio Hernandez

NAOČARE

Neka živi klasika

Proverena (stilska) priča
Fotografija Den Forbs

Moda je uzbudljiva, stalno se nešto dešava – nove tehnologije, „ludački” materijali, neobičan dizajn… Sve je to odveć zašlo u svakodnevnu modu. Granice se pomeraju. Ipak, uprkos svemu, ponekad je najmodernije i najnaprednije biti klasičan. Držati se klasike, to je neretko najbolji izbor. Ove naočare su čuvene i neprevaziđene: Ray-Ban Wayfarer.

Od Braće Bluz do Toma Kruza, preko svetskih metropola do udaljenih ostrva, one jednostavno „rade posao”. Nema tog dizajna ni tehnologije koji mogu da ih bace u zapećak.

Fotografija Den Forbs

Pročitajte i  Sedam prolećnih trendova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *