Šta da obučete za prvi sastanak? - Men`s Health

Šta da obučete za prvi sastanak?

Dovoljno vam je trebalo hrabrosti da tu prelepu devojku pitate da izađete. Ne gubite sada vreme na uplašenost i nedoumicom šta da obučete za prvi dejt. Pronađite samo dobitnu kombinaciju i obezbedite sebi kartu za sledeći izlazak.

Treba da pokažete da ste se potrudili da se prikladno obučete, ali ne previše. Odelo će vas učiniti isuviše ozbiljnim, ali jednostavan tamni blejzer sa parom uskim, savršenih pantalona ili tamni džins uvek izgledaju čisto i uredno.

Pročitajte i: Odaberite savršen džins

Jednobojni beljzer je dobitna kombinacija, ali dodavanje šara i tekstura, mogu da učine da devojka pomisli da postoji više slojeva i kompleksnosti u tvojoj ličnosti, a ne samo na tvojoj jakni. Nemojte da budete previše samouvereni. Klasični modeli i boje će pokazati da ste klasičan tip muškarca.

Ukoliko niste tip za sakoe i blejzere, nećete pogrešiti ni sa kardiganom, jer na svakom muškarcu izgleda dobro budući da balansira između nonšalantnog i stilizovanog. Deluje uglađeno, ali meka tekstura poručuje da se niste previše trudili oko odabira. Osećaćete se komotnije neko u sakou, ali se potrudite da vam savršeno pristaje: šavovi ramena na kardiganu treba da se podudare sa vašim ramenima, a u struku da se završava malo ispod pojasa. 

Pročitajte i: 9 saveta kako da osvežite svoj stil

Ne zaboravite da pažljivo odaberete obuću, jer će devojka uvek primetiti i kakav je vaš izvor obuće. U hladnijim mesecima, preporučujemo antilop i kožu, a u toplijem delu godine brodarice ili mokasine.

Bez obzira šta se obukli, neka to obavezno bude odeća u kojoj će odgovarati vašoj građi, a u ćemu ćete se osećati prijatno, opušteno i samouvereno. A samouverenost je vaš najbolji aksesoar.

Pročitajte i  Biti frajer na 35 stepeni
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *