Za savršenu bradu koristite ulja - Men`s Health

Za savršenu bradu koristite ulja

Peter Hoare, autor mnogobrojnih tekstova na sajtu Askmen.com, podelio je sa čitaocima svoje iskustvo i kako se izborio sa svojom bradom.

Kao ponosni nosilac brade više od polovine decenije, konstantno je imao problema sa svrabom i perutanjem kože. Prema njegovim rečima, kada je nosio crnu košulju, morao je da bude pažljiv prilikom dodirivanja ili češanjem bilo kog dela svog lica. Zahvaljujući bradatim kolegama entizijastima, sada sa sigurnošću može da kaže da su ti dani daleka prošlost. Nakon svih ovih godina, konačno je počeo da koristim ulje za bradu. I nije se pokajao.

Pročitajte i:  Kako vas brada štiti?

Skloni smo da poklanjamo posebnu pažnju svojoj kosi, ali zanemarujemo svoje lice, koje je takođe veoma bitno. Ako vi, ljubitelji brade, ne brinete dovoljno o svojoj bradi, veoma je izvesno da ćemo se ubrzo suočiti sa suvom kožom, neposlušnim brkovima i neprijatnom peruti. Kako bi izbegao sve ovo, Hoare je konačno pronašao najbitniji sastojak koji garantuje zavidnu bradu : ulje!

Veoma je bitno da znate da postoji nekoliko vrsta  ulja, kao i da nisu sva podjednako delotvorna.  Ukoliko birate sami, odaberite brend koji sadrži čisto, eterično ulje, budući da je brada ekstremno gruba i čista eterična ulja mogu da joj pomognu.

Hoare je istakao da je nakon prvog dana upotrebe ulja za bradu, mogao da oseti kako se koža ispod brade podmlađuje. Nije osećao da se koža peruta i nije imao potrebu da se češe.

Pročitajte i: Brada koju žene vole

Samo nedelju dana nakon korišćenja ulja, njegova brada je zadobila zdrav izgled, kao i kosa nakon dobrog regeneratora. Da, možete da koristite pravi regenerator za kosu na vašoj bradi, ali to neće imati takav efekat. Potrebno je da izaberete poseban balzam koji će pomoći vašoj gruboj bradi.

Pročitajte i  Narandžasta boja se vraća u modu

Brade su kao pahuljice – sve su različite na svoj način. U svakom slučaju, ako ste bradat muškarac, koji savesno brine o svom izgeldu, investirajte u dobro, kvalitetno ulje za bradu.

 

 

Inicijalizacija u toku...

1 thought on “Za savršenu bradu koristite ulja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *