9 saveta kako da osvežite svoj stil - Men`s Health

9 saveta kako da osvežite svoj stil

Želite da unesete neku novinu u vašem garderoberu? Nije potrebno da kupujete nove stvari i da pratite trendove, već samo malo da reorganizujete svoj sadašnji ormar.

PRILAGODITE BLEJZER BUKVALNO SVEMU
Stvarno mislimo na sve: kombinujte ga uz džins, majicu, košulju, pamučne bluze, šorts, a zaista nije bitno ni da li nosite sportske cipele ili patike.

Taj mornarski blejzer koji čuvate samo za posebne prilike i mislite da je neprilagođen sadašnjoj kombinaciji koju ste obukli, napraviće zapravo sjajnu novinu u vašem stilu.

KARGO PANTALONE
Ove nove pantalone sa džepovima koje ste kupili ove godine, a koje ste uglavnom nosili uz dosadne majice i sportsku obuću, možete da kombinujete sa pamučnim bluzama. U spoju sa pantalonama, daće vam novi i svežiji kežual izgled.  

Pročitajte i: Mala pravila stila

DŽEMPER KAO KRAVATA
Džemperi zaista izgledaju sjajno kada ih obučete preko košulje ili majice, greju vas kada su niske temperature i jednostavno garantuju dobar izgled. Kada se suočavamo sa nepredvidim vremenskim prilikama i smenjivanju godišnjih doba od leta do jesenu u toku samo jednog dana, prebacivanje vašeg džempera preko ramena ili vezivanje oko struka u obliku kravate, sjajan je način da postignete nonšalatni i kežual izgled.

Ova tehniku možete da isprobate i kada nosite šortseve, pamučnu garderobu, džins, pa čak i cargo pantalone i bićete spremni za iznenadne niske temperature.

VERUJTE SVOJOJ MAJICI
Većina nas misli da su nam ujutru kada izlazimo iz kuće potrebni dugi rukavi, bluze sa kragnom ili bilo šta što se čini pametnijim izborom od majice. Na kraju obučemo košulju i rešimo problem.

Međutim, ne računajući odelo, muškarci zaista najbolje izgledaju kada nose kombinaciju jednostavnog kroja farmerica i majice.

Pročitajte i  Tako očigledne tajne

Odaberite  klasičnu belu ili sivu/crnu majicu i kombinujte je sa tamnim džinsom. Samo budite sigurni da vam savršeno pristaje i nećete pogrešiti – rukavi treba da se završavaju na sredini bicepsa, dok na torzu treba da bude ravno sečena i da se zavrpava nekoliko centimentra ispod struka.

OBUCITE DŽINS
Opustite se i upustite u kombinovanje vaših savršenih farmerica sa blejzerom, košuljom, majicom, kravatom, elegantnim cipelama ili čak sa večernjim sakoom.

Pročitajte i: 10 pravila stila

KLASIČNA DUKSERICA
Ne mislimo na preveliku, široku duksericu koju nosite po kući, već na lepo skrojenu, sivu duksericu, koja ima samo jedan trouglasti detalj ispod kragne.

Možete da je kombinujete sa džinsom, pamučnom garderobom, pantalonama, a možete i da njom zamenite svoju klasičnu košulju.

BEZ ČARAPA
Možda će vam konzervativni muškarci reći da izgledate neuredno, ali pokazivanjem malo kože oko članaka pre nego što dođe zima, može biti važan korak u izgradnji vašeg stila.

Bez čarapa možete da idete bilo da malo podvrnete krajeve farmerica i odela ili da nosite pantalone do članaka.

KREIRAJTE SOPSTVENE SLOJEVE GARDEROBE
Svi već znamo za isprobane kombinacije košulja i džempera sa V izrezom ili farmerica i majica, ali šta je sa npr. teksas jaknom ispod kaputa ili kožnom jaknom preko košulje i kravate?

Oslobodite se i napravite sopstvenu kombinaciju slojeva garderobe.

AKSESOARI!
Slobodno! Sat, tregeri, šal, novčanik, kaiš, džepna maramica, neobične čarape – osvežite sadašnji stil uz pomoć neobičnih detalja.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *