Odaberite savršen džins - Men`s Health

Odaberite savršen džins

Teksas je ključna stvar u svakom muškom ormaru. Istraživanja pokazuju da muškarci imaju najmanje jedan, a najverovatnije je da uglavnom imaju sedam pari farmerica.

Budući da današnji džins prikazuju brojne stilove i načine krojenja, dovoljno je da poznajete samo jedan jedini stil koji vam odgovara Ii da ga se pridržavate.

Pročitajte i: Denim demokratija

SITNA GRAĐA
Imate pileće noge? Mršavi ste i sitni? Istaknite svoju građu uskim, ravnim farmericama, koje prate liniju vaših nogu. Bitno je da farmerice budu savršeno skrojene na zadnjici, jer će to stvoriti iluziju većeg gluteusa. Izbegavajte ukrase poput šavova na džepovima. Čist i taman džins je najbolji izbor za vitke i mršave momke.

ATLETSKA GRAĐA
Ako pripadate grupi momaka, koji su zgodni I atletski građeni, onda bi trebalo da se odlučite za ravno sečene farmerice, koje su pripijene na struku, butinama i gluteusu. Ovakve, uske farmerice, istaći će vaše atraktivno telo.

KRUPNA GRAĐA
Kao moćan, krupan muškarac, trebalo bi da se odlučute za farmerice koje su ravno sečene, ali opuštenog kroja. Poluduboke farmerice, koje su sečene tačno na struku, a ne ispod, pravi su izbor za vas. To će vam obezbediti nekoliko dodatnih centimetara u butinama i gluteusu. Izaberite tamniji džins, što će vam omogućiti da sakrijete koji kilogram viška.

 

 

Pročitajte i  Koje muške frizure su najprivlačnije ženama?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *