Uredite spavaću sobu - Men`s Health

Uredite spavaću sobu

NE MORA SVE DA BUDE SAVRŠENO
Rasparena posteljina, stari nameštaj, slike složene uza zid, košulja okačena na prozoru… Sve doprinosi utisku ležernog življenja (poput ove) fotke iz Gant kataloga kakav želite da postignete.

KREVET JE NAJVAŽNIJI
Udoban dušek nije samo nulta tačka u uređenju savršeno nesavršene spavaće sobe: to je i najbolja stvar koju možete sebi da kupite u cilju boljeg zdravlja i osećaja blagostanja.

NEMATE NOĆNI STOČIĆ
Nema ni potrebe da kupujete klasičan. Škrinja ili stari kofer će odlično obaviti taj deko zadatak. Na njemu treba da se nae samo ono neophodno, ali nije naodmet da tu bude i lepa biljka.

OSVETLJENJE JE KLJUČNO
Osam sati sna je ono što bi svako od nas trebalo sebi da priušti, a osim odgovarajućeg dušeka i prirodno osvetljenje tu predstavlja važan faktor, baš kao i ono veštačko pre spavanja.

IMA MESTA I ZA UMETNOST
Delo savremene umetnosti, makar bila i reprodukcija, ima mnogo veću umetničku vrednost od postera iz Kuma. Predlažemo jednostavnu geometrijsku kompoziciju upečatljivog kolorita.

I MALO NEREDA NIJE NA ODMET
Objasnili smo vam kako da od spavače sobe napravite svetilište, ali to ne znači da treba da bude mesto bez duše. Predmeti koji vama znače nisu suvišni čak ni kada su rasejani po sobi.

Pročitajte i  Ovi gradovi imaju najbolje frajere na svetu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *