Fotka bez mane - Men`s Health

Fotka bez mane

PRESKOČITE POZIRANJE
znate da vaša banda ne može mirno da stoji. Umesto toga uhvatite trenutak koji će zabeležiti vaš klan u najboljem svetlu.

ZAKAŽITE SLIKANJE
Izbegnite surovo podnevno sunce tako što ćete se uputiti na plažu jedan sat posle svitanja. Ako ne možete da dignete vojsku iz kreveta tako rano, odlučite se za sat pre zalaska Sunca, kada je svetlost najpovoljnija.

OBUCITE SE ZA ULOGU
Izaberite havajsku košulju. Svetle, neutralne boje – pastelne, kaki, bež i bela – su idealne za fotkanje na otvorenom jer se blage boje uklapaju u prirodno okruženje; osim toga, dobro stoje većini tipova tela i boja kože. Drečave nijanse i složeni motivi odvlače pažnju sa lica. Neka svako iz vaše porodice odabere svoj stil, na osnovu ovih uputstava. Imajte na umu, ipak – ako se svi obučete isto biće dosadno.

PRONAĐITE SCENOGRAFIJU
Dodajte vizuelne elemente – stene, brodove – da biste preneli atmosferu mesta. Zatim tražite od familije da se ponaša prirodno. Ako uhvatite radost svoje dece dok prave dvorac od peska ili se igraju pored šetališta, to će izgledati mnogo bolje od usiljenog osmeha. Pridružite se zabavi ili stanite pored žene dok se deca igraju u pozadini, što će fotografiji dati dubinu.

ZABORAVITE NA TAJMER
Koristite bežični daljinski i podesite aparat na auto. Ukadrirajte sliku, povucite liniju u pesku da biste pokazali ekipi koliko sme da se udaljava i onda napravite nekih 100 fotografija da biste imali dovoljno veliki izbor.

Pročitajte i  6 načina da popravite loš prvi utisak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *