Kako da znate da brada jednostavno nije za vas - Men`s Health

Kako da znate da brada jednostavno nije za vas

U današnje vreme veliki broj muškaraca nosi bradu koja je postala simbol hipsterskog pokreta i vremena u kome živimo. Ali kao i u slučaju drugih svetskih trendova, ni brade ne pristaju svim muškarcima. Ukoliko se pronađete na našoj listi, što brže uzmite brijač i rešite se brade.

Nega brade: 5 najvećih grešaka koje pravite

NA LICU IMATE DELOVE NA KOJIMA NE RASTU DLAKE

Ukoliko imate mesta na licu na kojima ne rastu dlake, ukoliko pustite bradu izgledaćete pomalo čudno ili kao da ste učestvovali u nekoj uličnoj tuči. Stres može biti uzročnik nastanka većeg broja tačaka na licu na kojima ne rastu dlake, pa se u tom slučaju muškarcima savetuje da budu potpuno obrijani.

Saznajte i 4 sitnice koje morate znati da biste imali savršenu bradu

BRADA NA VRATU

Brada koja se proteže od vrata do grudi nikada nije trend koji bi trebalo da negujete. Čak iako koristite trimer ova brada u predelu vrata će ostaviti loš utisak na sve koji vas vide i daleko od toga da ćete biti izabrani za najpoželjnijeg muškarca.

Otkrijte i Brada prema obliku lica

NEUJEDNAČENA BRADA

Ukoliko vaša brada izgleda neujednačeno, jer vam ne rastu na svim delovima lica podjednako dlake, onda je najbolje da se obrijete. Ako vam je za utehu, i šarmantni Rajan Gosling, miljenik žena, ima problema sa neujednačenom bradom.

RETKA BRADA

Neki muškarci imaju toliko retke dlake na licu da im ne pomažu ni brojna ulja za bradu. Pretanke i nejasne dlačice po licu definitivno ne izgledaju dobro. Ostaviće utisak da ste neuredan muškarac koji ne vodi računa o svom izgledu.

Nega brade: 5 najvećih grešaka

ŠARENA BRADA

Pročitajte i  Svetlucave brade: Kako ispratiti najluđi muški trend do sada?

Malo sedih vlasi je u redu, ali dve ili više nijansi boja na vašem licu izgledaće veoma loše na vašem licu. Bez obzira koliko je vaša brada savršena, ukoliko je u isto vreme riđa, seda i crna, jednostavno mora nestati.

PUBERTETSKA BRADA

Četrnaest vlasi iznad vaše usne i još toliko na bradi ne može se smatrati bradom, osim ukoliko niste srednjoškolac.

Pogledajte i Kako da sami napravite ulje za bradu

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

1 thought on “Kako da znate da brada jednostavno nije za vas

  1. Iskreno receno sa zenskog gledista ,uz izuzetke kojima brada , neverovatno poboljsava fizicki izgled,ni brada ni brkovi ne cine muskarca privlacnijim.Ako pricamo o privlacnosti onda je nehajan izgled neobrijanog muskarca ispred nuskarca sa fazoniranom bradom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *