4 laka koraka za fenomenalnu frizuru - Men`s Health

4 laka koraka za fenomenalnu frizuru

RASPITAJTE SE
Put ka dobroj frizuri počinje pronalaženjem dobrog frizera. Pitajte vaše prijatelje koga bi preporučili, malo surfujte internetom (sigurno ne škodi), uradite sve što treba kako bi pronašli odgovarajuće mesto. Obavezno pogledajte slike njihovih „radova“, jer se tim putem ne može ništa sakriti.

BUDITE REALNI
Proverite i sami kakva vam je kosa, i kog je tipa. Nemojte očekivati nešto što ni u najluđim snovima ne možete ostvariti. Kada tražite frizuru koja vam se dopada, trudite se da to bude ona koja neće ugroziti vaš izgled i stajling, i koj uje moguće održavati, u zavisnosti od toga kakva je vaša kosa.

Pročitajte i: Koja frizura odgovara vašem obliku lica?

SPREMITE PITANJA
Pitajte sve što vas zanima, i ako je potrebno više puta naglasite tačno šta želite, i budite uporni u tome da dođete do odgovora koji će vam jasno pokazivati kako se i šta događa. Ukoliko je kosa koja se češlja u nazad vaš novi prohtev, tražite frizeru da vam ostavi napred malo više kose, sa kojom ćete moći da oblikujete frizuru onako kako odgovara vašel izgledu.

PRODUKTI ZA KOSU
Posavetujte se sa vašim frizerom šta bi najbolje bilo da koristite za vašu kosu. Od šampona do gela, pitajte bukvalno sve. Možda vam deluje komplikovano i dosadno, ali zapravo nije. To je nešto što vam zaista treba, i bez čega neće biti zadovoljni svojom frizurom.

Pročitajte i  4 modela čizama koje morate imati ove jeseni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *