Sredite se za nju - Men`s Health

Sredite se za nju

Da li ste znali da više od polovine žena ocenjuju vašu kosu, zube i nokte prilikom upoznavanja? Evo kako da budete sigurni da joj se dopadne ono što vidi.

ODRŽAVAJTE NOKTE
Krenimo od osnova, secite nokte tako da prate prirodan oblik. Dakle, koliko god zvučalo jednostavno većina muškaraca završi sa nekim neobičnim oblikom noktiju, a to je najčešće špic.

NEKA VAM KOSA ODMORI
Preterano korišćenje preparata za kosu može potpuno da je ošteti. Preskočite gelove i kreme nekoliko dana i koristite samo šampon. U narednih nekoliko dana perite kosu svakodnevno kako biste skinuli i poslednje tragove raznih preparata.

BILSTAVI ZUBI
Kada je u pitanju prvi sastanak, 71 odsto žena proverava stanje vaših zuba, navodi se u istraživanju koje je sproveo sajt Match.com. Ispobajte ovaj “domaći” izbeljivač za zube koji predlaže zubarka Džesika Emeri.  Napravite pastu od jedne kasike sode bikarbone i 5 kapljica vodonik peroksida, nanesite na zube, sačekajte 15 minuta i potom uklonite.

BRINITE O SVOJIM OBRVAMA
Ako imate baš guste obrve, gledajte malo da proredite taj žbun. Dakle, ne savetujemo vas da preterate pa da imate obrve kao i vaša izabranica, ali malo sređivanje divljine uvek može da pomogne.

Pročitajte i  5 kombinacija kojima nas je Johan Huebl oduševio
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *