BUDITE MUŠKARAC SA STILOM: Poslušajte ove savete! - Men`s Health

BUDITE MUŠKARAC SA STILOM: Poslušajte ove savete!

Majice koje su nepogrešiv izbor kada je u pitanju muška moda, svakako su Polo majice. One su večiti komad, uvek su u trendu, a simbol su udobnosti i kvaliteta. Odličan su izbor, jer se mogu nositi i u kežual, ali i u elegantnijim prilikama. Veoma su pristupačne, a u ponudi je mnogo modela i boja. Izrađene su od 100% pamuka.

Model Consenso Italy je je jednostavan, a opet veoma upečatljiv. Dostupan je u čak 7 različitih boja, i pogodan je za sve generacije. Ovaj model je dostupan u veličini do 3XL, a njegova cena je 2490 rsd. OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pruge su veoma aktuelne ove sezone! Model Rugatchi Polo je veoma originalan, dostupan je u sjajnim kombinacijama, i neverovatno je udoban. Ovaj model nema kragnu, te je idealan za muškarce koji vole svedenost i jednostavnost. Cena majice je 2890 rsd, OVDE je možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Model Baci & Abbracci Polo je mnogima favorit! Dostupan je u pravim letnjim bojama – plavoj, žutoj i crvenoj. Ovaj model je takođe izrađen od 100% pamuka, i dostupan je u veličinama do 3XL. OVDE možete poručiti vašu majicu, po ceni od 2890 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ukoliko ipak volite živopisne boje, ali i kragnicu, model Rugatchi Polo ima modele i za vas. Majice su veselog dezena, sa aktuelnim prugama, i dostupne su u mnogo različitih varijanti. Njihova cena je 2890 rsd, OVDE možete pogledati i poručiti modele, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

Celokupan asortiman, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

Pročitajte i  Raspremite frižider

2 thoughts on “BUDITE MUŠKARAC SA STILOM: Poslušajte ove savete!

 1. Dragi gosn. piscu ovaj članka,
  Zamolio bih te da celu priču prepraviš na Srpski jezik I izdaš je opet. Veruj mi da niko na Svetu ne razume tvoje izraze koji su ponikli iz drugih jezika. Prvo, zato što se oni tako ne pišu na njihovom izvornom jeziku ( možeš to da proveriš u rečnicima Morton-Benson iliti Webster), a Drugo što takve reči ne postoje u Srskom jeziku (možeš to da proveriš u Vujakliji).
  Hvala unapred

  1. Poštovani čitaoče,

   Pred vama je PR/reklamni tekst firme Hangar.rs. Ako želite svojim komentarima i savetima da im predložite izmene u nazivu artikala i/ili izmene u pisanju tekstova predlažem da to uradite kontaktnom na njihov mejl.

   Srdačan pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *