Muški vodič za kupovinu brusa - Men`s Health

Muški vodič za kupovinu brusa

ODREDITE VELIČINU
U čemu je tajna? Različiti brendovi često nemaju iste standarde veličine, kažu plastični hirurzi. Ovo može stvoriti zbunjenost kod vas, koji želite svojoj devojci da kupite donji veš. „Zapišite veličine tri brushaltera koja vidite da redovno nosi“, kaže Aleksis Isadora, vlasnica prodavnice donjeg veša. „Ukoliko se razlikuju, izaberite srednju veličinu“.

IZABERITE MODEL
Najpopularniji stil brishaltera među ženama je onaj koji im daje podršku i pokriva dovoljno. Ali, slobodno izađite iz te sigurne zone i iznenadite je nečim što se nikada ne bi usudila da kupi sebi. Za devojku sa manjim grudima kupite model bez bretela koji će moći da nosi uz top. Za one sa većim grudima birajte neke sa više žice. Pravilo: Ne hvatajte se odmah za debelo postavljene bruseve. Njih ne vole sve žene.

VODITE RAČUNA O DETALJIMA
Nemate pojma koja boja vam treba? „Crno je uvek sigurna opklada“, kaže Isadora. „Meni se takođe dopada ’nevin’ izgled’ – bela čipka ili pamuk.“ Usudite se da kupite nešto crveno, drečavo ili sa animal printom samo ako ste videli slične dezene u njenoj fioci. Ukoliko se odlučite za čipku, vodite računa o tome da bude najkvalitetnija, meka i da ne žulja. 

Pročitajte i  Letnji, a klasičan stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *