Šta tetovaža otkriva o muškarcu? - Men`s Health

Šta tetovaža otkriva o muškarcu?

TETOVAŽA BIVŠE LJUBAVI

Ako na koži ima istetovirano ime bivše ljubavi, reč je o muškarcu zaljubljive prirode koji nije sposoban da uči iz svojih grešaka.

Saznajte i Kako će vaša tetovaža izgledati za 50 godina (VIDEO)

Optimističan je i veruje da je svaka žena sa kojom je – ona prava. I tako sve do poznanstva sa sledećom…

MISTIČNI SIMBOL

Muškarac koji je na telu istetovirao neki mistični simbol, zapravo, čezne za pažnjom, sebe ne smatra površnim i omiljena fraza mu je: “Ja sam neshvaćen”. Misteriozni simboli upućuju na zaključak da želi da bude ozbiljno shvaćen.

TRADICIONALNE I MALE TETOVAŽE

Frajeri koji imaju tradicionalne i male tetovaže sposobni su da iznenade u krevetu. Kod njih važi deviza što u izlogu, to i u radnji. Ovakve osobe su, navodno, odane.

Pročitajte i Ova pitanja nikako ne postavljajte osobama s tetovažama

ZABAVNE, BLESAVE TETOVAŽE

Neka blesava tetovaža ne treba da vas zabrine. Ona može da bude znak da muškarac prilično odgovorno shvata život, ali i da će biti sposoban da partnerku iznenadi neobičnim smislom za humor.

IME DETETA

Ako ste istetovirali ime deteta, onda ste vi veoma osetljiv muškarac, koji voli da se emotivno veže i koji vezu shvata ozbiljno.

POZNATE LIČNOSTI

Često se muškarci poistovećuju sa nekim superherojem, pa zato tetoviraju poznate ličnosti, bilo stvarne ili crtane. To nam govori da je reč o osobi koja će u vezi biti dečak, ali sa velikim egom.

Devojke otkrile: Ovo su najuzbudljivija mesta za tetovažu

ŠALJIVA TETOVAŽA

Šaljiva tetovaža može da se uporedi sa nošenjem smešne kravate. Muškarac koji na koži ima takvu sliku, jasno želi da pokaže svoj smisao za humor (iako ga možda ni nema). Takav muškarac je često odličan za život udvoje.

Pročitajte i  Iscrpni trening za grudi, ruke i leđa

TETOVAŽA ŽIVOTINJE

Ako na sebi ima crtež neke životinje, želi da kaže da je jak i moćan. Namera mu je da u seksu bude strastven, a to će i pokazati kada mu se ukaže prilika.

KLUPSKI TROFER

Istetoviran klupski trofej na koži muškarca znači da je odan, ali i pomalo staromodan. Lojalan je i uz prijatelje će biti kada im bude najpotrebniji, a to je često i znak da ima visoku poziciju na društvenoj skali.

Saznajte i Šta treba da znate kada birate tetovažu?

Foto: Shutterstock

1 thought on “Šta tetovaža otkriva o muškarcu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *